Cinci obiecte vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

Cinci obiecte vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

Obiecte vestimentare care nu se demodează. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că moda vine și pleacă. Cu toate acestea, un lucru este cert și anume că obiectele vestimentare clasice și bune vor fi mereu în trend și gata să îți ofere un look fresh. 

Știm că obsesia femeilor pentru shopping este una exagerat de mare și de fiecare dată când au ocazia merg să își mai achiziționeze câteva haine, noi și la modă. Ei bine, cu siguranță, fiecare a pățit cel puțin o dată să cumpere un obiect vestimentar ce se afla în trend și să nu-l fi purtat niciodată sau doar o dată. Ce-i drept, sunt multe astfel de haine, care își pierd valoarea mult prea repede, însă accesorizate cum trebuie, le vei aduce mereu la viață. Află ce obiecte vestimentare te ajută să ai un look clasic și la îndemână!

 Iată top 5 obiecte vestimentare ce nu trebuie să lipsească din dressing-ul tău!

1. Rochia neagră – O rochie neagră, simplă, fie până la genunchi, peste sau puțin mai sus, este un articol vestimentar indispensabil, care se poate asorta cu orice, indiferent de modă sau sezon.

2. Cămașa albă – Este incredibil cât de versatilă poate fi o cămașă albă. În funcție de cum o accesorizezi și de ceea ce iei în continuare în partea de jos, o poți purta zi de zi, pentru un outfit office sau chiar pentru un eveniment, cu un stil casual. Alege un model simplu, alb imaculat, fără detalii extravagant, de preferat bumbac 100%.

3. Tricoul alb/negru – sunt nenumărate stilurile vestimentare în care poți adăuga un tricou alb/negru. Merge la stilul sport, casual, cu sacou pe deasupra, cu rochii sau fuste, astfel că nu trebuie să îți lipsească din dressing niciodată. Totuși, la acestea alegeți un material calitativ.

4. Pantofi stiletto negri si pantofi nude – la fel ca la tricouri, și aici calitatea contează. Alege pantofi din piele naturală, pe care să ii intreții corespunzator și care să te facă să te simți confortabil.

Aceștia sunt perfecți pentru un stil casual, office sau chiar un eveniment important, precum nunți sau botezuri.

Citește întreaga știre pe VIVA

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0