Andreea Bălan a făcut primele declarații după ce a fost surprinsă că se săruta cu Jador

Andreea Bălan a făcut primele declarații după ce a fost surprinsă că se săruta cu Jador

Andreea Bălan a făcut primele declarații după ce a fost surprinsă în club alături de Cătălin Cazacu și în timp ce se săruta cu Jador în serile trecute. Cu toate acestea, cântăreața neagă că ar avea o relație amoroasă cu vreunul dintre ei.

Andreea Bălan a fost surprinsă de paparazzi de la CANCAN în timp ce avea gesturi tandre cu Jador, la miezul nopții. Aceasta a mers după artistul care era la o petrecre în zona Floreasca. Jador părea vizibil fericit de prezența artistei. Cu cateva ore mai devreme, Andreea a fost surprinsă într-un club alături de Cătălin Cazacu.

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show” prezentată de Dan Capatos, Andreea Bălan a negat faptul că ar avea o relație cu Jador sau Cătălin Cazacu. Fosta concurentă de la „America Express – Drumul Aurului” a afirmat că în prezent se declară o femeie singură care nu trebuie să dea detalii cu privire la viața ei amoroasă.

Andreea Bălan a declarat că trăiește viața la maximum și se simte ca un rockstar. Artista a subliniat că este singură și nu a afișat nicio relație de aproape doi ani, refuzând să ofere detalii despre viața sa personală. După ce a fost surprinsă în club cu Cătălin Cazacu, s-a speculat că cei doi ar avea o relație, însă Andreea a negat acest lucru și a dezvăluit că acum este alături de colegul și prietenul ei, Jador. Cei doi lucrează împreună și pregătesc o nouă piesă.

Andreea Bălan a declarat că nu doar Cătălin Cazacu are o anumită privire atunci când o vede, ci și alți bărbați. Artista a dezvăluit că are programate câteva concerte alături de cântărețul Jador, cu care a lansat recent o piesă, și că se pregătește pentru un nou proiect împreună cu el. De asemenea, ea consideră că este o femeie sexy și este o normalitate ca bărbații să o admire.

Andreea Bălan a explicat că nu are o relație cu nimeni, nici cu Cazacu, nici cu Jador, deși lucrează la multe proiecte împreună și au concerte programate în Belgia pe 16 mai, iar după trebuie să ajungă la Iași. Ea a declarat că Jador nu este singurul care o privește astfel că și Cazacu a plecat la fel de repede din club când a văzut-o. Andreea Bălan a mai adăugat că ea și Jador au multă muncă de făcut împreună, inclusiv lansarea unei noi piese.

Andreea Bălan spune că profită acum de momentele de timp liber, după ce le pune la culcare pe fetițele ei, pentru a ieși în oraș cu prietenii și a se distra. De mică a muncit mult și nu a avut ocazia să trăiască viața din plin, așa că acum își recuperează timpul pierdut.

Andreea Bălan a declarat că nu dorește să își mai expună viața personală și că nici măcar atunci când va fi într-o relație nu va mai discuta despre acest subiect. Ea a explicat că a muncit din copilărie și nu a avut timp să trăiască la maximum viața la vârsta de 20 de ani, așa că acum profită de momentele de timp liber pe care le are pentru a ieși și a se distra cu prietenii. Bălan a subliniat că își împarte timpul între cariera muzicală și responsabilitățile față de fiicele ei și mama sa, dar se simte bine și are multă energie, deoarece este disciplinată.

Citește și: Natalia Mateuţ pe mâna esteticienilor! Vedeta a apelat la mai multe proceduri

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0