Anastasia Soare, sărbătorită de Jennifer Lopez și Oprah. Imagini de la cina de lux din America

Anastasia Soare, sărbătorită de Jennifer Lopez și Oprah. Imagini de la cina de lux din America

Anastasia Soare a plecat din România înainte de ’89 și a ajuns să se plimbe printre celebrități în America.

Și-a deschis un salon în țara tuturor posibilităților, apoi a bifat succes după succes și a ajuns să fie numită Regina sprâncenelor. În prezent, are propria ei linie cosmetică şi magazine de desfacere în toată lumea. Anastasia Soare a sărbătorit, ieri, 25 de ani de activitate și printre vedetele care s-au înghesuit să o sărbătorească, în cadrul unui eveniment cu ștaif, s-au aflat Jennifer Lopez, Oprah, Sharon Stone, Cindy Crawford etc.

Anastasia Soare, cină cu celebrități, trandafiri roz și orhidee

Femeia de afaceri și-a primit invitații într-un decor de basm. Meniul a fost unul de cinci stele, iar pe mese tronau trandafiri roz și orhidee albe. Jennifer Lopez a marcat evenimentul pe o rețea de socializare și a ținut să îi mulțumească Anastasiei pentru invitație.

“Eu am plecat înainte de ’89, soţul meu părăsise țara cu trei ani înaintea mea, deci gândul de a pleca data încă din anii ’70, când la ora şase nu mai aveam lumină, nu mai aveam căldură, ne simţeam pur şi simplu îngrădţi şi visam la libertate”, povestea Anastasia Soare.

Anastasia Soare a trecut printr-un divorț

Dacă blonda a știut să își câștige locul într-o lume în care părea să îi ofere totul, soțul ei nu a reușit să se adapteze. Au ajuns la divorț și au plecat pe drumuri separate. Anastasia Soare a rămas cu fetița pe care o aveau împreună în America. “Am venit acasă, am deschis ziarul şi i-am spus soţului meu că vreau să-mi deschid un salon. El nu mi-a spus decât atât: ”Sunt americani care trăiesc de o viaţă aici şi nu au propriul lor business”.

Aceste schimbări ne-au distrus căsnicia. Era taximetrist, iar, ca majoritatea românilor cu studii superioare, dar fără cetăţenie americană, nu putea să-şi exercite funcţia de bază şi era nemulţumit de statutul lui”, mai spunea Anastasia Soare.

A investit 10.000 de dolari în prima afacere

Dorința de a reuși o face să investească toți banii pe care îi are. Ba mai mult, primește un ajutor de acasă, de la cea care i-a dat viață. “Am lucrat doi ani de zile într-un salon și așa mi-a venit ideea să-mi deschid propriul meu cabinet. Mi-aduc aminte că eu aveam 5.000 de dolari şi mama mi-a mai trimis din România încă 5.000. Cei 10.000 de dolari au constituit prima mea investiţie. Acum, cand privesc în urmă, mi se pare că a fost o nebunie. Nu vorbeam engleza, nu știam să folosesc un sistem bancar, nu știam să scriu un cec”, adaugă femeia de afaceri.

Sursa: Unica.ro

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0