Anda Adam, Dorian Popa, Bianca si Feli bagati la detoxifiere! Vezi ce fac pentru a arata Fit la vara!

Anda Adam, Dorian Popa, Bianca si Feli bagati la detoxifiere! Vezi ce fac pentru a arata Fit la vara!

Problema kilogramelor o avem de-a lungul vietii aproape fiecare dintre noi .
Si pentru ca in 2017 imaginea este un „must have” cei care se confrunta cu cele mai mari probleme sunt vedetele. Cine nu arata bine este, fara doar si poate, comentat de toate publicatiile mondene din tara. Pentru a scapa de gurile rauvoitoare vedetele ajung sa faca orice pentru a atinge formele perfecte.
Nu mai este o regula ca doar doamnele sau domnisoarele sa arate bine ci si domnii care sunt din ce in ce mai interesati sa aiba mult doritele patratele. Cum reusesc acestia sa fie aproape de perfectiune?
Am aflat de la cel care ofera cele mai complexe programe de slabit din Bucuresti. Este vorba de Mircea Branzei, proprietarul centrelor FIt4You. El ne-a dezvaluit secretul mai multor vedete cunoscute si iubite la noi in tara. O proaspata mamica si 3 artisti de top. Da! Este vorba de Bianca Dragusanu, Feli, Anda Adam si Dorian Popa.
unnamed (5)

Bianca. Arhiva personala.

„Fiecare vedeta urmeaza un program de slabire personalizat in functie de stilul de viata si istoricul personal in materie de slabit.
De cele mai multe ori cei care vin la noi sunt dezamagiti de experientele trecute si au anumite retineri. In schimb la noi, DA,se poate slabi sanatos si evident ca si repede.
„Traieste si slabeste sanatos!” este motto-ul nostru, iar regulile sunt aceleasi. Oferim programe personalizate unice in tara. De la shake-uri pentru detoxifiere pana la exercitii foarte rapide de 20 min x 3 ori/saptamana sau aparatura care arde grasimea pe loc, diminuand circuferinta vizibil. E greu de crezut, dar rezultatele se vad.
Bianca abia a nascut si revenit in timp record la formele de altadata. Feli a inceput de scurt timp un program la noi si rezultatele sunt vizibile, iar Dorian Popa n-a renuntat niciodata la programul nostru fiind clientul centrelor Fit4You de cativa ani.
unnamed (1)

Dorian Popa. Arhiva personala.

Singura mea recomandare pentru cei care au probleme cu greutatea este sa se informeze pe pagina noastra despre complexitatea pachetelor si a serviciilor noastre. Suntem mandri sa spunem ca avem o solutie pentru fiecare silueta si fiecare buzunar.
unnamed (3)

Feli. Arhiva personala.

www.fit4you.ro/superoferte/” a declarat Mircea Branzei.

Anda Adam, Dorian Popa, Bianca si Feli bagati la detoxifiere! Vezi ce fac pentru a arata Fit la vara!

„Am gasit un echilibru in viata dupa ce am inceput programul personalizat Fit4You By VisionBody & SlimFit4You. Acestea imbina armonios sanatatea si frumusetea cu sportul si nutritia. Pe partea de sanatate iti imbunatateste postura, previne durerile de spate, iti imbunatateste sistemul cardiovascular si circulatia sanguina, iti regleaza dezechilibrele musculare, ajuta la procesul de recuperare al leziunilor, este un bun asistent postoperator de recuperare ortopedica, este o posibila solutie de prevenire a unei interventii chirurgicale ortopedice,  pe partea de frumusete te ajuta sa scazi in greutate si sa elimini tesutul adipos din organism, te ajuta sa-ti imbunatatesti metabolismul, Iti ofera tonus epitelial, te ajuta in tratarea celulitei,  iti da o vitalitate iesita din comun si o buna stare generala  si te ajuta sa-ti reglezi obiceiurile alimentare iar ca sport  iti dezvolta puterea la maximum, iti creste rezistenta, Iti creste si construieste frumos masa musculara, Iti regleaza dezechilibrele musculare si Iti imbunatateste eficienta fizica, iar produsele LIPO SLIM, DETOX&DIGEST SI NUTRI SHAKE sunt ideale pentru detoxifiere si slabire. Ajuta la arderea grasimilor, la digestie si inlocuiesc cu succes o masa pe zi.” a declarat Anda Adam.
unnamed (4)

Anda Adam. Arhiva personala.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0