Află la ce procedură de rejuvenare facială a apelat Valeria Arnăutu!

Află la ce procedură de rejuvenare facială a apelat Valeria Arnăutu!

Vârsta este, cu adevărat, doar un număr atunci când ai grijă de frumuseţea ta! Iar Valeria Arnăutu ştie cum să se menţină şi la 60 de ani. Una dintre primele soliste de muzică populară care a apelat la ajutorul chirurgilor plasticieni a şters de pe chip vârsta, de această dată cu ajutorul unui tratament… fără bisturiu. Interpreta a trecut pragul clinicii de top Beauty Art Aesthetics şi s-a lăsat pe mâinile experţilor de aici ca să descopere beneficiile celui mai avansat tratament de microneedling, ale cărui secrete le aflaţi şi voi din rândurile următoare!

 

DERMAPEN 4, LIDER ÎN TRATAMENTELE DEDICATE PIELII

Frumuseţea pielii porneşte întotdeauna de la curăţarea şi de la îngrijirea ei corectă, iar Valeria Arnăutu îşi ajută tenul să arate impecabil cu ajutorul unor tratamente care pot fi realizate exclusiv de specialişti. La început de primăvară, solista a testat dispozitivul Dermapen 4, mai eficient cu 104 la sută faţă de precedenta versiune, lider detaşat în tratamentul diverselor probleme ale pielii. Experţii de la Beauty Art Aesthetics l-au inclus pe lista de servicii, tocmai datorită multor beneficii de care se pot bucura pacienţii.

Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: Tratamentul efectuat cu Dermapen este o procedură inovatoare, nechirurgicală şi minim invazivă. Este, de fapt, vorba despre un dispozitiv sub formă de stilou, care are mai multe microace destinate penetrării pielii, cu viteză şi adâncimi reglabile. Cu ajutorul său, injectăm practic în piele subtanţe active, ca de pildă enzime, minerale, vitamine sau diverse extracte de plante.”

Este vorba despre un tratament care creează sute de micro-perforaţii la nivelul dermei sau epidermei, ajutând la stimularea producţiei de colagen şi de elastină.  Practic, Dermapen 4 se bazează pe capacitatea pielii de a se autoregenera. Totul se realizează însă într-un mod controlat şi sigur.

Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: Prin vibraţii se reduce senzaţia de durere, tratamentul devenind, totodată mai eficient. Deci pacienţii nu trebuie să se teamă de disconfort, întrucât el este aproape inexistent. În plus, datorită penetrării adânci, substanţele care vor fi folosite pe ten vor putea fi absorbite mai rapid.”

Astfel, prin canalele create, substanţele nutritive pătrund mai uşor în piele, comparativ cu aplicarea lor clasică. Tratamentul poate fi folosit atât pe chip, cât şi pe gât, decolteu ori mâini şi este dedicat oricărui tip de piele.

 

EFECTE SIMILARE CU CELE PRODUSE DE LASERE

Indicat inclusiv pentru zonele sensibile, cum ar fi cea a buzelor ori a ochilor, Dermapen 4 rezolvă cele mai frecvente probleme ale pielii. Valeria Arnăutu şi-a dorit o rejuvenare a tenului şi a reuşit să o obţină prin îmbunătăţirea texturii, fermităţii şi hidratării pielii.

Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: „În general, Dermapen este indicat în tratamentul acneei, în corectarea rozaceei, dar şi în micşorarea porilor dilataţi. Totodată, este o terapie care reface laxitatea cutanată şi reduce hiperpigmentarea şi melasma.”

Este şi un tratament indicat în diminuarea cearcănelor, dar şi în îmbunătăţirea aspectului cicatricilor postoperatorii. În ciuda modului de acţiune, Dermapen 4 nu este deloc dureros, însă, la nevoie, se poate efectua sub anestezie locală.

Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: O şedinţă durează aproximativ 20 de minute. Pentru Valeria Arnăutu, ca în cazul oricărui alt pacient, am creat iniţial o schemă de tratament, în funcţie de problemele pe care le identificăm. De obicei, pentru a vă putea bucura de efecte promiţătoare este nevoie de 3 până la 6 şedinţe.”

În funcţie de adâncimea tratamentului, este foarte posibil să nici nu aveţi nevoie de o perioadă de refacere, însă respectarea recomandărilor primite de la specialişti este esenţială pentru a obţine rezultatele dorite.

Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: „Recomandăm folosirea de creme cicatrizante, pentru a grăbi vindecarea, dar şi utilizarea cremelor cu factor de protecţie solară. Rezultatele vor apărea gradual, după fiecare şedinţă.”

 

CU CE SE POATE COMBINA DERMAPEN?

Dermapen este un tratament inovativ care poate fi combinat cu succes şi cu alte proceduri revoluţionare, care îi ajută pe pacienţi să îşi menţină frumuseţea.

Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: Una dintre sugestiile noastre este asocierea Dermapen cu peeling-ul chimic, care grăbeşte obţinerea rezultatelor. De asemenea, putem îmbina Dermapenul şi cu mezoterapia sau cu terapia PRP, cunoscută şi ca Terapia Vampir.”

 

 

Tratamentul cu Dermapen este la doar… o programare distanţă! Redescoperiţi-vă frumuseţea, în siguranţă, cu ajutorul celor mai moderne proceduri pe care le puteţi găsi acum la Beauty Art Aesthetics, una dintre clinicile preferate ale vedetelor, multiplu premiată naţional şi internaţional.

Mai jos regăsiţi datele de contact ale clinicii: 

  • Intrarea Școala Herăstrău nr. 1, Sector 1, București, 077190
  • beautyartaesthetics.ro
  • contact@beautyartaesthetics.ro
  • 0722 296 007

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0