Make-up si extensiile de gene – Pot coexista?

Make-up si extensiile de gene – Pot coexista?

Vestea bună despre extensiile de gene este că arăți uimitor fără niciun machiaj. Dar chiar și atunci când avem extensii, uneori vrem să adăugăm și mai mult dramatism! Deci, care sunt regulile pentru aplicarea machiajului cu extensii de gene fără a le deteriora?

Am pregătit o listă de lucruri pe care să le faci și să nu le faci, astfel încât să te poți bucura de purtarea extensiilor și a machiajului în același timp!

Când vine vorba de machiaj pentru extensiile de gene, există anumite lucruri pe care trebuie să le faci sau să nu le faci pentru a preveni deteriorarea extensiilor. În primul rând, este important să folosești produse fără ulei, deoarece machiajul pe bază de ulei poate slăbi adezivul care menține genele în loc. De asemenea, se recomandă evitarea folosirii machiajului rezistent la apă, deoarece acesta poate fi greu de îndepărtat și poate cauza îngălbenirea genelor.

Deci, ce tip de machiaj este sigur de folosit cu extensiile de gene? Produsele pe bază de pudră, cum ar fi fardurile de ochi și blush-urile, sunt în general sigure, la fel ca și produsele pe bază de cremă care nu conțin ulei. În momentul aplicării machiajului, este important să fii blândă și să eviți smulgerea sau trăgerea de gene, deoarece acest lucru le poate slăbi sau le poate face să cadă.

Poți aplica mascara pe extensiile de gene?

Este posibil, dar utilizarea rimelului pe extensiile de gene poate pune în pericol durata de viață a extensiilor dacă nu ești atentă. Atunci când porți extensii de gene, cel mai rău lucru pe care îl poți face este să îți freci ochii, deoarece acest lucru va determina căderea extensiilor.

Dacă dorești să folosești rimel cu extensii de gene, există anumite tipuri care pot fi folosite în siguranță. Caută rimeluri fără ulei și foarte important: să nu fie rezistente apa. Există produse de make-up special create pentru extensiile de gene fir cu fir și poți alege produse pe bază de apă, concepute să fie blânde și ușor de îndepărtat.

Poți folosi eyeliner impreuna cu extensiile de gene fir cu fir?

Să fim sinceri, nici nu ai nevoie într-adevăr de eyeliner atunci când ai extensii de gene, deoarece extensiile creează deja un efect frumos de eyeliner pe linia genelor. Cu toate acestea, dacă dragostea ta pentru machiajul tip cat eye este atat de mare, îți recomandăm un eyeliner pe bază de apă care poate fi ușor îndepărtat. La fel ca și alte produse de machiaj pentru ochi, este important să alegi un eyeliner fără ulei și blând cu genele. Eyeliner-ele rezistente la apă sau pe bază de gel nu sunt nici ele o idee bună din același motiv. Fiind greu de îndepărtat, acestea pot deteriora extensiile.

Un aspect deosebit de important atunci când folosești eyeliner este demachierea.  Având în vedere faptul că tusul se aplică la baza genelor, demachierea trebuie realizată cu bețișoare special concepute care nu agața și nu lasă scame.

Ce tip de fard sa aleg?

Alege un fard de pleoape mat (te rugăm să nu folosești farduri de pleoape pe bază de cremă!) și aplică-l cu ajutorul unei pensule compacte. Îndepărtează excesul de pudră de pe pensulă astfel încât să nu cadă și să rămână prins în extensiile tale de gene. Dacă fardul de pleoape cade pe gene, este recomandat să le cureți cât mai curând posibil cu ajutorul unor bețișoare speciale împreună cu un demachiant fără ulei.

Distruge machiajul extensiile de gene? Răspunsul este nu, atâta timp cât se folosesc produsele potrivite și se iau măsuri adecvate în timpul aplicării și îndepărtării.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0