Adina Heaven a apelat la terapia ,,Tinerețe fără bătrânețe”! Vezi în ce constă tratamentul iubit de artistă

Adina Heaven a apelat la terapia ,,Tinerețe fără bătrânețe”! Vezi în ce constă tratamentul iubit de artistă

Adina Postelnicu s-a îndrăgostit de una dintre cele mai iubite proceduri estetice pentru revitalizarea pielii! Artista a descoperit beneficiile Terapiei Vampir, o intervenţie care în urmă cu câţiva ani era folosită doar de cele mai bogate vedete de la Hollywood şi care presupune recoltarea propriului sânge al pacientului şi reinjectarea sa în zonele cu probleme. Medicul Alin Bortolini, fondatorul clinicii Be Perfect, s-a ocupat de întregul proces şi ne dezvăluie, în rândurile următoare, care sunt beneficiile terapiei care promite rezultate impresionante!

 

 

ARTISTA, TERAPIE CU SÂNGE PROPRIU PENTRU REJUVENAREA PIELII

Folosită în ortopedie, stomatologie şi ginecologie, Terapia Vampir, cunoscută şi sub numele de Terapia PRP, este utilizată cu succes şi în medicina frumuseţii! Adina Postelnicu a auzit de mult timp despre miracolele pe care le face pentru piele, aşa că a vrut să o testeze şi astfel să se pregătească pentru vară, dar şi pentru vacanţă!

ADINA POSTELNICU: „M-a atras, în primul rând, modul în care se efectuează terapia. De mult timp caut o procedură care nu se foloseşte de substanţe artificiale, care nu produce alergii sau reacții adverse. Terapia Vampir se bazează exclusiv pe propriul sânge al pacientului, drept urmare este o metodă de rejuvenare sută la sută naturală. Am apelat la ea pentru ten, gât şi decolteu şi, într-adevăr, am sesizat cum pielea mea începe să devină mai strălucitoare, mai fermă, mai uniformă.”

Terapia, care se folosește de abilitatea organismului nostru de a se autovindeca, este nu doar de ultimă generaţie, ci şi eficientă şi sigură, fiind cunoscută drept alternativa naturală a liftingului chirurgical. În plus, este ideală în contextul stilului de viaţă modern, cu diete bogate în calorii, stres, poluare sau tulburări de somn, factori care ne agresează pielea fără să ne dăm seama. Doctorul Alin Bortolini o recomandă indiferent de vârstă: are atât rol de prevenire, cât și de tratare.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR „BE PERFECT”: „Atunci când tratamentele clasice, adică serumurile, gelurile ori cremele, nu par să ne mai ajute, este timpul să facem loc terapiilor moderne. Terapia Vampir stimulează mecanismele proprii de regenerare ale ţesuturilor, ajutând la încetinirea procesului de îmbătrânire. Procedura este considerată una dintre cele mai eficiente soluţii minim-invazive de revitalizare a pielii şi a devenit un tratament tot mai cerut şi printre români.”

 

ETAPELE TERAPIEI VAMPIR ȘI RECOMANDĂRILE ULTERIOARE 

Tratamentul natural anti-aging se realizează în câţiva paşi. Adina Postelnicu a urmat cu sfinţenie sfaturile specialistului: s-a hidratat bine, dar a şi evitat consumul de alimente bogate în calorii cu câteva zile înainte de procedură. La clinică, artistei i-a fost recoltată o cantitate mică de sânge, întocmai ca la analizele uzuale. Plasma a fost apoi centrifugată într-un dispozitiv special, îmbogățită cu vitamine și aminoacizi şi reinjectată cu un ac foarte subţire în piele.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR „BE PERFECT”: „Adina Postelnicu a apelat la această terapie pentru micşorarea porilor, dar şi pentru rehidratare, în contextul temperaturilor ridicate din ultimele zile. În general, folosim Terapia Vampir şi pentru alte probleme comune, precum riduri fine, piele lipsită de strălucire, pete hiperpigmentare, semne post-acneice. Rezultatele sunt așadar notabile atât în privința aspectului pielii, cât și în ceea ce privește textura și elasticitatea ei.”

ADINA POSTELNICU: „Întregul proces a durat până într-o oră, nici măcar nu mi-am dat seama când a trecut timpul! Nu vă gândiţi că procedura este dureroasă. Doctorul Alin Bortolini a avut grijă să aplice o cremă anestezică şi astfel orice disconfort a fost înlăturat. Cât despre rezultate, le-am observat cu adevărat cam la două săptămâni distanță de la injectare, atunci când pielea mea a început să arate tot mai bine.”

Și asta pentru că terapia acționează în timp. Puteți sesiza rezultatele chiar și după câteva luni distanță, iar explicația este simplă: plasma stimulează celulele de refacere a pielii să producă mai mult colagen, proces care poate dura ceva timp.

Imediat după intervenție, medicul ne recomandă să evităm expunerea la soare, dar și să amânăm mersul la solar. În plus, este indicat să nu folosiți produse de machiaj și nici să nu faceți băi fierbinți. Doctorul Alin Bortolini realizează terapia după o schemă personalizată, în funcție de nevoile pielii, pentru obținerea celor mai bune rezultate. În general, sunt necesare trei ședinte inițiale, ulterior câte una pe an, pentru întreținere.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR „BE PERFECT”: „Terapia Vampir se folosește în cabinetul nostru și pentru ameliorarea vergeturilor, pentru îmbunătățirea calității pielii din zona mâinilor, dar și ca tratament pentru regenerarea părului. Podoaba capilară devine mai deasă, iar căderea firelor de păr este stopată, datorită cocktailului de substanțe naturale pe care îl folosim.”

 

Vreți să aflați dacă terapia revoluționară vi se potrivește și vouă? Programați-vă la un control gratuit, în cadrul clinicii Be Perfect, fondată de doctorul Alin Bortolini, specialist în chirurgie plastică și estetică. Pe site-ul oficial al clinicii puteți descoperi și alte proceduri care vă pot ajuta să arătați și să vă simțiți așa cum vă doriți.

Curioși cum se realizează cele mai moderne intervenții estetice? Vă invităm pe canalul de YouTube al clinicii Be Perfect, singurul din România care arată cum au loc procedurile, pas cu pas: https://www.youtube.com/c/BePerfectbyDrBortolini

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0