Onur Osman – Mastermind-ul din spatele afacerilor din industria de lux

Onur Osman – Mastermind-ul din spatele afacerilor din industria de lux

Omul de afaceri și designerul excentric Onur Osman nu este cunoscut doar pentru activitatea lui din România. Am aflat recent că acesta are mai multe afaceri din industria luxului si consultanței pentru evenimentele de lux. Fiind o persoană privată, care împărtășește puțin despre afacerile sale – datorită NDA-urilor și contractelor de confidențialitate cu clienții lui de top, nu ne-a fost ușor să aflăm detalii. Din surse interne am reușit să punem cap la cap câteva lucruri importante care ne aduc în culisele industriilor de lux din România și din lume. Cel mai interesant lucru pe care l-am aflat din două surse este faptul că Onur Osman are mai multe businessuri, nu doar în România, acestea cumulând cifre de afaceri cu multe milioane de euro. Dincolo de fashion și design, numit în zona evenimentelor de lux Luxury Wizard sau Count of Fashion, Onur Osman este și mastermind-ul din spatele multor evenimente exclusiviste pentru unii dintre cei mai bogați oameni din lume.

Petrecerile de lux și evenimentele exclusiviste nu sunt foarte cunoscute publicului larg, pentru că participanții la aceste evenimente sunt persoane private, cu foarte mulți bani, care reușesc într-un mod elegant să se sustragă și presei, când nu avem informații din interior pentru a putea să îi surprindem pe camere pentru publicul larg. Se pare că Onur Osman nu numai că este prezent la multe dintre evenimentele la care puțini au ocazia să poată participa, dar este și mintea genială din spatele acestora, prin firmele lui de consultanță orchestrând set-up-ul petrecerilor private de lux, cu circuit închis, în mai multe capitale europene.

Dintre firmele sale care organizează petreceri private, unde se deschid sticle de băutură de zeci sau sute de mii de euro, unde limuzine cu geamuri fumurii aduc persoane pe care nu avem cum să le vedem, se zvonește că Onur Osman organizează prin Perspectives Club (unul din brandurile ascunse din spatele industriei de lux), evenimente la care limuzinele intră direct în culise, pentru ca fotografii să nu aibă acces la publicul select al acestora. Oare cine vine la aceste evenimente încât presa nu trebuie să audă despre ei? Sunt vedete? Modele celebre? Oameni de afaceri? Pentru aceste răspunsuri trebuie să căutăm noi surse și vom reveni către voi cu detalii picante. Onur Osman nu a dorit să ne ofere un interviu pe această temă, spunând că beneficiarii serviciilor sale sunt protejați de confidențialitate și nu dorește să comenteze asupra acestui subiect.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0