Revoluţie în îngrijirea pielii: Morpheus, tehnologia care redefineşte Estetica

Revoluţie în îngrijirea pielii: Morpheus, tehnologia care redefineşte Estetica

Cine nu îşi doreşte să lase deoparte machiajele şi să poată ieşi din casă fără să aplice pic de fond de ten? Este visul oricărei femei să se laude cu acea piele care nu are nimic de ascuns, iar acum cea mai nouă şi performantă tehnologie de radiofrecvenţă microneedling din lume promite să te facă să uiţi de afecţiunile care îţi îmbătrânesc tenul. Doctorul Dana Bratu, unul dintre cei mai titraţi medici dermatologi români, expert în estetică şi director medical al clinicilor DermaBeauty, te învaţă cum să îţi pregăteşti pielea pentru sezonul rece, cu acest tratament tip „Lunch Break Therapy”.

Morpheus 8, aparatul folosit de femeile mereu „pe fugă”: „Înlocuieşte cu succes intervenţiile estetice chirurgicale”

Morpheus, aparatul laser de radiofrecvenţă microoneedling, luptă cu laxitatea cutanată, având efect de „întindere”, exact ceea ce căutăm atunci când decidem să trecem pragul esteticianului. Este folosit de specialişti atât în zona chipului, cât şi pentru pielea de pe corp.

„La ora actuală, utilizăm aparatul Morpheus 8, cea mai puternică tehnologie minim invazivă care creşte fermitatea pielii, înlocuind cu succes intervenţiile chirurgicale de tip lifting sau blefaroplastie. Este tratamentul ideal pentru femeile care au permanent programul încărcat: te-ai programt la cabinet, ai efectuat procedura, îţi poţi relua activităţile de zi cu zi  fără recuperare, tocmai de aceea se şi încadrează în rândul tratamentelor care pot fi efectuate… într-o pauză de masă!”

(Dr. Dana Bratu, specialist dermatolog)

Dacă te întrebi cum funcţionează, află că Morpheus conturează în mod fracţionat faţa şi corpul, acţionând în profunzime în piele şi grăsime, transformând aspectul îmbătrânit într-unul neted. Îţi este potrivit şi dacă ai tenul deschis la culoare, dar şi dacă ai pielea măslinie.

Morpheus 8: ce trebuie să ştii despre primul tratament

          Fiind programat să penetreze pielea la adâncimea dorită, aparatul livrează energia necesară pentru tratamentul liniilor fine şi pentru riduri, pentru cicatricile lăsate de acnee, dar şi pentru nuanţarea generală a pielii, adică exact acele probleme comune care ne supără atunci când ne privim în oglindă.

Aparatul acţionează prin intermediul a 24 de pini, care pătrund în ţesutul subdermal, coagulând grăsimea şi contractând ţesutul conjunctiv. Simultan, laserul generează încălzire în derm, asigurând efect uniform pe toată suprafaţa tratată. Îţi poate părea dureros, dar adevărul este că tratamentul provoacă doar un uşor disconfort. Pentru a-l diminua, apelăm de fiecare dată la crema cu efect anestezic.”

(Dr. Dana Bratu, specialist dermatolog)

           Specialistul îţi poate recomanda un astfel de tratament inclusiv pentru pielea laxă din zona gâtului, din zona braţelor, abdomenului şi genunchilor, pentru bărbia dublă, pentru vergeturi şi pori dilataţi.

Cât de des trebuie să vii la clinică pentru tratament

Tratamentul este unul puternic personalizat: practic fiecare pacient are indicaţii proprii de la medic, în funcţie de problemele care necesită o rezolvare. În general, specialiştii recomandă realizarea a trei şedinţe, spaţiate la câteva săptămâni, perioada optimă pentru inducţia de colagen.

„Pentru că acţionează din interior, tratamentul asigură rezultate vizibile şi de lungă durată, indiferent de probleme. Recomand ca procedurile realizate în cabinetul specialistului să fie completate de respectarea unei rutine stricte de îngrijire a pielii. Ca măsuri generale de protecţie în faţa trecerii timpului şi a factorilor externi, cremele cu SPF, precum şi retinolul nu ar trebui să ne lipsească din trusa de îngrijire.”

(Dr. Dana Bratu, specialist dermatolog)

Efectele secundare ale tratamentului Morpheus sunt rare, însă ele includ roşeaţă şi o uşoară umflare a zonei tratate, care ar trebui să dispară în decurs de câteva zile. Dacă observi formarea unor cruste pe chip, încearcă să nu le rupi, pentru a preveni deteriorarea pielii şi apariţia cicatricilor. Tratamentul este contraindicat persoanelor care au istoric de eczeme şi psoriazis, dacă suferi de diabet sau dacă ai veruci pe zonele vizate de procedură.

          Doctorul Dana Bratu, laureată a premiilor iSuccess Awards şi Health, Beauty & Lifestyle Awards, a adunat cele mai populare proceduri estetice, clasice și premium, în cadrul conceptului inedit, DermaBeauty Clinique. Peste 7.000 de pacienţi au ales una dintre cele trei locaţii DermaBeauty din ţară: două în București și una în Buzău! Pentru detalii suplimentare, intrați pe site-ul: https://dermabeauty.ro sau, pentru programări, sunați la numărul: +40319395

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0