Morgan Freeman, acuzat de abuz sexual

Morgan Freeman, acuzat de abuz sexual

Lista celebrităților acuzate de abuz sexual se mărește de la o zi la alta. Morgan Freeman a fost din nou târât prin tribunale. Actorul a fost acuzat din nou de întreținerea de relații sexuale cu nepoata sa, care era minoră la vremea respectivă. De asemenea, celebrul actor a fost învinovățit chiar de moartea acesteia, presupunându-se că E’Dena Hines a fost ucisă de fostul ei iubit tocmai din cauza faptului că l-ar fi înșelat pe acesta cu bunicul ei.

În cadrul unui nou proces ce-l vizează pe ucigașul E’Denei Hines, Morgan Freeman a fost învinovățit de moartea nepoatei sale și de abuzuri sexuale la adresa acesteia, pe când E’Dena era doar un copil, potrivit Mirror. Într-o declarație emoționantă făcută în fața instanței de către mama celui care a ucis-o pe nepoata lui Freeman, femeia a susținut că actorul a violat-o pe E’Dena. „Morgan Freeman a violat-o și el a făcut ca toate acestea să se întâmple. El a cauzat asta!”, a strigat mama celui condamnat pentru uciderea tinerei, în timp ce era escortată afară din tribunalul din New York unde a avut loc procesul fiului ei. De asemenea, femeia a susținut că Lamar Davenport este nevinovat și că uciderea fostei lui iubite a fost un accident.

Morgan Freeman a întreținut relații intime cu nepoata?

Davenport a povestit anul trecut exact același scenariu în timpul unui alt proces, susținând că E’Dena Hines avea o relație cu bunicul ei vitreg, starul Morgan Freeman. Mai mult decât atât, inculpatul a dezvăluit că tânăra i-ar fi trimis chiar și niște mesaje în care îi explica faptul că are sentimente pentru bunicul ei și că ar trebui să ia o pauză de la relația pe care ea și Davenport o aveau la momentul respetiv.

BEVERLY HILLS, CA – JANUARY 16: Actor Morgan Freeman and granddaughter E’Dena Hines arrive to the 62nd Annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel January 16, 2005 in Beverly Hills, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

E’Dena Hines a fost nepoata primei soții a lui Freeman, Jeanette Adair Bradshaw. Davenport, în vârstă de 33 de ani, a fost condamnat după ce a atacat-o pe tânără în 2015, în plină zi, și a înjunghiat-o de 25 de ori până aceasta și-a dat ultima suflare sub privirile îngrozite ale trecătorilor.

Morgan Freeman a negat întotdeauna acuzațiile

Zvonuri cu privire la presupusa relație dintre Morgan Freeman și nepoata sa au apărut încă din 2009, când cei de la The National Enquirer au scris prima dată despre asta. Se vehicula chiar, în ziarele de scandal apărute la momentul respectiv, că relația dintre cei doi devenise atât de serioasă încât doreau să o facă publică. Deși teoretic nu sunt rude de sânge, Morgan o știe pe Hines de când ea era doar un copil, și a făcut parte din viața ei ca figură parentală. Atât Freeman, cât și nepoata sa, au negat aceste zvonuri de-a lungul timpului.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0