Dr Tarek Nazer premiat pentru realizarile in domeniul chirurgiei ortopedice si traumatologice

Dr Tarek Nazer premiat pentru realizarile in domeniul chirurgiei ortopedice si traumatologice

Cea de-a treia ediţie a Galei I Success „Celebrity Awards –“Bărbați de success” a avut loc luni, 18 noiembrie, la Aristocrat Events Hall. In cadrul galei sunt recunoscute meritele unor personalitati din diferite domenii de activitate: televiziune, business, arhitectura, muzica sau medicina.

Au fost acordate 20 de premii iar Dr Tarek Nazer a fost premiat pentru realizarile in domeniul chirurgiei ortopedice si traumatologice.

Despre Dr Tarek Nazer

Dr Tarek Nazer este un medic cu experienta de peste 10 ani in chirurgia Ortopedica si traumatologica, dintre care 5 ani a lucrat in cele mai mari centre din Marea Britanie, unde s-a specializat in chirurgia minim invaziva. Pasiunea lui pentru leziuniile sportive l-a determinat sa efectueze cea de-a doua specialitate in Medicina Sportiva, iar doctoratul in Biomecanica Genunchiului. Sacrificand viata personala in scopul celei profesionale, dr. Tarek Nazer petrece cel putin 12 ore din zi lucrand in sala de operatii sau oferind consultatii, de aceea a devenit unul dintre cei mai cautati medici ortopezi din tara intr-o perioada foarte scurta. In anul 2016 a conceput Clinica Masaya, o clinica medicala in care sunt oferite tratamente minim invazive folosind cele mai noi tehnologii de tratament la nivel international, care ajuta mii de pacienti sa scape de operatiile clasice, prin tehnicile revolutinoare practicate aici.  A organizat cursuri de prefectionare in chirurgia artroscopica pentru tinerii medici aflati la inceput de drum, pentru a ii ajuta in dezvoltarea profesionala.

Dr. Tarek Nazer

In 2019 a fost numit Presedintele Asociatiei Europeana de Artroscopie si chirurgie minim invaziva. Visul lui nu se opreste aici, ci cauta sa dezvolte un spital specializat in tratamentele moderne minim invazive care sa fie primul spital din Estul Europei dedicat medicinei regenerative in ortopedie.

Lista completă a premiilor “Gala- Bărbaţi de Succes 2019”

Printre premianții galei se numara: dr. Călin Doboș, medic specialist chirurgie estetica, dr. Tarek Nazer, medic specialist Ortopedie-Traumatologie, avocatul Eugen Constantin Vidineac, compozitorul și cântărețul Marius MogaSebastian DobrincuFlorian Rus, cântărețul Aurelian Temișan, prezentatorul tv Dan Negru, omul de afaceri Bogdan Petrilă, omul de afaceri Alex Pintilie, cântărețul de muzica populara Florin Grigore, arhitecții Andrei Răzvan Marica și Flavius Florin Ciocoiu de la Einn Studio, omul de afaceri Ziad DannawiAlexandru RăducanuRăzvan Dincă, prof. Albert Alexei Von Kloss-Ignatenko, prezentatorul tv Cosmin CernatMihai Ghiță, Vasile Vlasin,  realizatorul tv Cristian Brancu, cântărețul Dan Helciug, trupa ProconsulAndrei Cotruța.

Gala I Success Celebrity Awards „Bărbați de succes” organizată de Flavia Covaciu și Oana Irimia

“Ne-am dorit să scoatem în evidență barbatii de succes din România iar poveștile lor să fie auzite mai departe. Promovam puterea exemplului in toate editiile I Success Awards si vrem sa adunăm laolaltă oameni exceptionali într-un cadru de networking exclusivist”, au spus antreprenoarele Flavia Covaciu si Oana Irimia, organizatoarele evenimentului.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0