Cum să ai un trup fără urmă de celulita sau vergeturi? Ne explică Mădălina Brindusescu, managerul clinicii Beauty Art Aesthetics.

Cum să ai un trup fără urmă de celulita sau vergeturi? Ne explică Mădălina Brindusescu, managerul clinicii Beauty Art Aesthetics.

A venit vara și trebuie să avem corpul perfect cât mai repede cu putință și cu un minim de efort. Pentru această problema, există soluția și noi am af

A venit vara și trebuie să avem corpul perfect cât mai repede cu putință și cu un minim de efort. Pentru această problema, există soluția și noi am aflat-o!

Lipoliza este o metodă de dizolvare a unor zone de grăsime localizate nedorite. Tratamentele cu lipoliză sunt cele mai eficiente tratamente de reducere a grăsimilor, nechirurgicale, estetice, disponibile în prezent.

Că să aflăm în ce constă procedura și cum funcționează am discutat cu Mădălina Brindușescu, managerul clinicii  Beauty Art Aesthetics. Tânăra antreprenoare conduce o clinică dedicată perfecțiunii fizice obținută prin împletirea perfectă între tehnologie, știință și artă. Misiunea ei este să aibă grijă de dorința pacientului și să îl asigure că este diagnosticat și tratat corect, la timp, cu profesionalism și respect. Clinica este cartea ei de vizită, iar această afacere îmbină cu succces respectul pentru valorile umane, tehnologia avansată, dar și pasiunea pentru frumusețe.

Ce presupune tratamentul cu lipoliza?

Injecția de lipoliză este unul dintre tratamentele de slăbire care distruge și dizolvă celulele grase. Acționând asupra unui surplus de grăsime, are efectul de a regla zona fără a folosi bisturiul.
Lipoliza este injectată în locul de tratament cu un ac fin. De obicei, veți fi culcat în timpul acestui proces. Ne pregătim să oferim aproximativ 2-5 tratamente pe zonă la intervale lunare, deși majoritatea pacienților necesită doar 2-3 tratamente. Numărul de tratamente variază de la o persoană la alta, în funcție de regiune și dimensiunea zonei. De obicei, femeile răspund mai bine la tratament decât bărbații datorită diferenței de structură a țesutului conjunctiv și a celulelor grase.

* Este important să fiți hidratat înainte de tratament și să beți multe lichide după tratament. Zona tratată cu lipoliză trebuie masată în fiecare seară pentru o perioadă de două săptămâni.

Câte ședințe de tratament sunt necesare?

Puteți aștepta rezultate după aproximativ 2-3 ședințe de tratament. Numărul de sesiuni necesare variază de la persoană la persoană și în funcție de zonă. Această variabilitate se datorează răspunsurilor individuale la medicamente, precum și tipului de grăsime care este tratată. Grăsimea moale funcționează foarte bine cu Lipoliza, în timp ce grăsimea fibroasă este mai dificil de tratat cu Lipoliza (așa cum este cu liposucția), deoarece mai multe celule grase vor slăbi în loc să explodeze complet. În timpul consultării, medicul vă va informa despre câte ședințe consideră că ar putea avea nevoie pentru a obține rezultatul dorit. Nu se pune problema dacă lipoliza va funcționa, ci mai degrabă câte tratamente va dura pentru a atinge un obiectiv de reducere.

Există reacții adverse?

Procedura este ușoară în comparație cu majoritatea procedurilor cosmetice de astăzi. Până în prezent, nu au existat rapoarte privind complicații adverse severe. De obicei, pacienții prezintă dureri, vânătăi și umflare ușoară pe zonele tratate care durează aproximativ o săptămână.

Pot reveni la muncă după o sesiune de tratament?

Da. Pacienții pot relua activitățile zilnice normale după tratament, dar acest lucru va depinde de cantitatea de senzație pe care o aveți, de zona pe care ați tratat-o ​​și de tipul de muncă pe care îl faceți. Tratamentul cu lipoliză durează de obicei 45 min până la 1 oră pentru a fi finalizat.

Este dureros?

Se așteaptă o senzație de arsură ușoară în timpul injecției. Dacă aveți un prag de durere scăzut, atunci putem aplica o cremă anestezică pentru a vă simți confortabil.

Cât timp dureaza rezultatele?

Rezultatele lipolizei sunt permanente dacă țineți o dietă sănătoasă și faceți exerciții fizice regulate.

Indicatii dupa efectuarea tratamentului:

În primele două ore după tratament, veți simți o ușoară senzație de mâncărime și arsură. Doar 4% dintre pacienți au nevoie de un comprimat pentru a reduce durerea în prima noapte după tratament.

  • Este important să înghețați zona timp de 24 de ore după tratament pentru a localiza injecția.
  • Vei simți o usoara sensibilitate timp de câteva zile sau, eventual, până la următorul tratament.
  • Trebuie sa va mențineți hidratat și să beți multe lichide. Zona tratată cu lipoliză trebuie masată în fiecare seară pentru o perioadă de două săptămâni.
  • Evitați exercițiile fizice și alcoolul, în special vinul roșu timp de cel puțin șase ore după tratament.

 

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiatăla gala Health, Beauty &Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și  la Gala Performanței și Excelenței.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

Pentru detalii, informații și programări:

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0