Cum avem grijă de tenul matur? ,,Dermapen 4” și ,,Baby face” fac minuni pentru pielea noastră!

Cum avem grijă de tenul matur? ,,Dermapen 4” și ,,Baby face” fac minuni pentru pielea noastră!

Ştiaţi că stresul are consecinţe negative şi asupra celui mai mare organ al corpului, pielea? Dacă suntem expuşi unor perioade mai lungi de stres, tenul nostru va dezvolta afecţiuni noi sau le va agrava pe cele existente. În contextul în care la vârsta adultă cu toţii suntem afectaţi de tensiune, într-un fel sau altul, ce aţi spune să vă acordaţi timpul necesar pentru… un tratament care luptă cu cele mai frecvente probleme ale pielii mature? Specialiştii de la Beauty Art Aesthetics îmbină două proceduri profesionale inovotoare, care împreună oferă rezultate spectaculoase!

 

TEN CA DE BEBELUŞ, CHIAR ŞI LA VÂRSTA ADULTĂ

Baby Face este numele boost-ului de vitamine pe care îl primeşte tenul nostru, în cadrul unei singure sesiuni de tratament. Sub formă injectabilă, Baby Face oferă pielii vitamine şi minerale esenţiale, care combat uscăciunea, petele hiperpigmentare şi ajută la minimizarea ridurilor.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator Beauty Art Aesthetics: Recomandăm tratamentul tuturor celor care încep să sesizeze efectele îmbătrânirii asupra pielii, dar şi celor care vor să estompeze cicatricile formate în timp pe ten. Procedura injectabilă este excelentă şi pentru reducerea porilor dilataţi, conferind pielii aspect neted, ca de bebeluş.

Practic, Baby Face are efectul mai multor tratamente separate, accelerând vindecarea din interior spre exterior. Procedura provine din Coreea de Sud, ţară recunoscută pentru terapiile revoluţionare destinate îngrijirii tenului.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator Beauty Art Aesthetics: Pentru că Baby Face elimină problemele, nu le ascunde, vă puteţi bucura de efecte pe termen lung. Substanţele folosite ajută la refacere, cresc producţia de colagen şi îmbunătăţesc textura pielii, hidratând-o profund.”

În general, efectele durează trei luni, iar pentru a le maximiza, puteţi repeta tratamentul, în funcţie de recomandările medicilor. De primele rezultate vă puteţi bucura la două săptămâni de la procedură, timpul necesar pentru ca ingredientele să lucreze eficient în interiorul pielii. Pentru că injectarea nu va fi profundă şi deci nu generează durere, procedura se poate efectua şi fără anestezie locală, fiind unul dintre cele mai confortabile tratamente faciale.

 

CEL MAI AVANSAT SISTEM DE MICRONEEDLING LUPTĂ CU ÎMBĂTRÂNIREA

Baby Face este tipul de tratament care poate fi combinat, la nevoie, şi cu alte terapii. Specialiştii de la Beauty Art Aesthetics îl recomandă frecvent alături de o altă procedură în vogă, realizată prin cel mai avansat aparat de microneedling. Dermapen 4 este lider detaşat în tratamentele diverselor probleme inestetice ale pielii, având inclusiv efect anti-aging. Nu este însă la fel de confortabil ca Baby Face. De ce?

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator Beauty Art Aesthetics: „Aparatul pe care îl folosim nu foloseşte o seringă tradiţională, ci generează milioane de micro-canale, înţepături controlate, care forţează pielea să se vindece singură, ajutând-o să producă elastină şi colagen. Sfătuim doritorii să se orienteze către medici care folosesc aparate profesionale, pentru siguranţa şi sănătatea lor.”

Printre substanţele active injectate în piele se numără aminoacizi,  extracte din plante, vitamine, enzime sau minerale. Milioane de tratamente s-au realizat în lume cu ajutorul Dermapen 4. Principalele efecte sesizate de cei care au încercat procedura sunt: o piele mai întinsă şi mai fermă, rozacee şi acnee reduse şi cicatrici încăpăţânate estompate, datorită faptului că dispozitivul ajunge până la trei milimetri adâncime în piele, ceea ce înseamnă, desigur, un răspuns mai eficient de vindecare.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator Beauty Art Aesthetics: „Dermapen 4 este sigur pentru orice tip de ten. În plus, o şedinţă nu durează mai mult de 20 de minute, fiind tratamentul ideal pentru cei care nu îşi acordă, în general, prea mult timp pentru ei înşişi.  În funcţie de probleme, Dermapen 4 poate avea nevoie de trei până la şase şedinţe de tratament.”

 

STADIILE ÎMBĂTRÂNIRII PIELII. SFATURI DE LA SPECIALIŞTI

Pe lângă apelarea periodică la proceduri profesionale de îngrijire, specialiştii Beauty Art Aesthetics recomandă curăţarea temeinică, folosirea unei creme cu protecţie solară şi păstrarea unei bune hidratări pentru un ten sănătos şi frumos. Un ten matur nu are neaparată nevoie de mai multe produse, ci de respectarea unei rutine clare. De-a lungul vremii, tenul nostru cunoaşte mai multe stadii de îmbătrânire.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator Beauty Art Aesthetics: „Primele semne de îmbătrânire încep să apară chiar în jurul vârstei de 25 de ani, atunci când cantitatea de acid hialuronic din organism începe să scadă. Deja de la 45 de ani pielea noastră începe să îşi piardă fermitatea, iar după vârsta de 65 de ani, ridurile sunt evidente, iar conturul facial se pierde.”

Sedentarismul, poluarea şi alimentaţia sunt factori care joacă un rol crucial în felul în care arată pielea noastră. Odată cu înaintarea în vârstă, specialiştii recomandă mai multă grijă acordată şi zonei gâtului, decolteului şi mâinilor, prin proceduri speciale de menţinere a elasticităţii pielii.

 

Beauty Art Aesthetics este o clinică de excelenţă, dedicată menţinerii frumuseţii, prin proceduri minim invazive. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniul beauty, specialiştii de aici vă aşteaptă cu cele mai în vogă tratamente, pentru chip şi corp, într-un mediu prietenos. Clinica a fost multiplu premiată naţional şi european, datorită rezultatelor obţinute pe domeniu.  Pe site-ul oficial găsiţi lista completă de servicii: https://beautyartaesthetics.ro/

 

           

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0