Transpirația excesivă dispare cu ajutorul botoxului!

Transpirația excesivă dispare cu ajutorul botoxului!

Se apropie vara şi vă gândiţi cu groază ce haine să purtaţi tocmai ca să evitaţi să transpiraţi? Ar fi bine să ştiţi că unii oameni se confruntă cu acest fenomen total neplăcut indiferent de anotimp! Deşi la bază este un proces perfect normal, transpiraţia ajunge să ne afecteze serios viaţa de zi cu zi dacă este în exces!

Din fericire, specialiştii în frumuseţe au soluţia şi la această problemă! Experţii de la Beauty Art Aesthetics, o clinică premium, multiplu premiată datorită rezultatelor din domeniul esteticii, ne explică ce duce la această afecţiune extrem de neplăcută, dar şi cum a ajuns botoxul cel mai eficient, mai sigur şi neinvaziv tratament al transpiraţiei excesive!

 

 

HIPERHIDROZA, O BOALĂ CARE NE AFECTEAZĂ STIMA DE SINE

În termeni medicali, transpiraţia în exces se numeşte hiperhidroză. Practic, reprezintă un răspuns exagerat dat de glandele sudoripare, astfel că ajungem să transpirăm mai mult decât ar fi normal şi în condiţii în care, de obicei, nu ar fi necesar acest proces. Hiperhidroza poate afecta atât femeile, cât şi bărbaţii, indiferent de vârstă. Cam 3% din populaţia lumii suferă din această cauză.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: Hiperhidroza poate să apară ca atare sau poate fi un rezultat al anumitor boli, cum ar fi obezitatea, diabetul, tumori sau afecţiuni cardiovasculare. De obicei, hiperhidroza afectează relaţiile sociale, activităţile zilnice, poate provoca ruşine şi anxietate, tocmai de aceea diagnosticarea ei este foarte importantă, pentru ca ulterior să ne orientăm şi către un tratament potrivit. Hiperhidroza poate fi localizată la nivelul anumitor regiuni ale corpului sau generalizată. De obicei, cele mai frecvente zone afectate sunt axilele, palmele şi tălpile.”

De departe însă, cea mai deranjantă este cea din zona axilei. Ea forţează pacienţii să poarte haine largi şi negre, chiar şi vara, pentru a ascunde petele inestetice de transpiraţie, iar situaţia se agravează atunci când traversăm diverse stări emoţionale. De altfel, hiperhidroza este şi cel mai des întâlnită în zona axilei: apare aici în aproape 80% dintre cazuri. Din păcate, mulţi pacienţi nu ştiu că transpiraţia excesivă are tratamente numeroase, aşa că nici nu caută vreo soluţie.

 

CELE MAI ÎNTÂLNITE SIMPTOME ALE HIPERHIDROZEI

Primul pas înainte să ajungeţi la medic ar fi să urmăriţi cât de des transpiraţi şi în ce condiţii.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: Dacă transpiraţiile în exces au loc timp de cel puţin jumătate de an fără un motiv aparent ar putea fi simptomul unei hiperhidroze. Tot simptom ar putea fi şi dacă transpiraţi în cantităţi neobişnuite, pe ambele părţi ale corpului, iar asta începe să vă afecteze activităţile zilnice. Trebuie să ştiţi şi că, în general, hiperhidroza lipseşte în timpul somnului şi poate apărea chiar înainte de vârsta de 25 de ani.”

Antiperspirantele eliberate pe bază de reţetă medicală repezintă unul dintre cele mai populare tratamente. Diferite medicamente ori terapii pot fi şi ele recomandate, după un control temeinic. Pacienţii trebuie să ştie că au la dispoziţie şi o intervenţie chirurgicală, în cazuri extreme, pentru îndepărtarea glandelor sudoripare.

 

 CÂND ANTIPERSPIRANTELE NU DAU REZULTATE

Cel mai iubit şi mai simplu tratament rămâne însă botoxul! Da, cea mai folosită substanţă din cabinetele esteticienilor pentru intervenţii de înfrumuseţare este utilizată şi ca soluţie pentru hiperhidroză!

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „În cazul hiperhidrozei, botoxul este extrem de eficient, căci blochează comunicarea dintre sistemul nervos periferic şi glandele sudoripare. Astfel, glandele nu mai secretă transpiraţie. Specialiştii Beauty Art Aesthetics îl injectează în cantităţi mici exact în zonele cu probleme, până când suprafaţa tratată este acoperită complet.”

Pentru a evita disconfortul, intervenţia se poate realiza şi sub anestezie locală. De obicei, pacienţii spun că procedura este mai dureroasă în zona palmelor şi a tălpilor, acolo unde pielea este mai groasă. Cât despre siguranţa tratamentului, experţii Beauty Art Aesthetics ne dau asigurări că acesta reuşeşte să oprească transpiraţia doar pe o bucată mică de piele, acest lucru neputând să conducă la probleme de sănătate din cauză că transpiraţia nu poate fi eliminată.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Tratamentul este eficient mai mult timp în acest caz, comparativ cu intervenţiile de beauty. Cam un an puteţi sta fără griji, ulterior este nevoie să repetaţi procedura. Toxina botulinică este, în general, una dintre cel mai bine tolerate substanţe şi se bucură de o popularitate fantastică printre pacienţi.”

Efectul final se observă la maximum o săptămână de la injectare. Doar o consultaţie iniţială poate stabili dacă sunteţi candidata sau candidatul potrivit pentru acest tratament.

 

 

Scăpaţi de problemele supărătoare cu ajutorul experţilor Beauty Art Aesthetics, care vă pun la dispoziţie cele mai moderne proceduri pentru a vă redescoperi frumuseţea, într-o locaţie dotată cu aparaturi de ultimă generaţie.

Mai jos regăsiţi datele de contact ale clinicii: 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0