Mulți tineri din Generația Z locuiesc cu părinții până la 30 de ani. Nici milenialii nu au debordat întotdeauna de independență, pentru că direcția lumii noastre ne face să ne maturizăm mai târziu decât generațiile anterioare. Onur Osman a plecat de acasă de la 18 ani și, refuzând ajutorul părinților, a construit o viață de vis cu propriile puteri.
De multe ori, designerul povestește că el pleca de la muncă la ora la care cei mai mulți tineri ieșeau în oraș cu prietenii sau își pierdeau nopțile prin cluburi, știind că acesta a fost prețul pe care l-a plătit în tinerețe pentru a putea să se bucure de luxul și de liniștea interioară la vârsta adultă.
Cum este să fii milionar la 25 de ani?
Cel mai mare designer român, Onur Osman, este unul dintre tinerii foarte talentați nu doar în designul vestimentar, ci de-asemenea în domeniul afacerilor, reușind să devină milionar la doar 25 de ani.
Deseori fiind întrebat cum se simte ajungând la realizări greu de imaginat pentru mulți dintre tinerii din jurul lui, Onur Osman a răspuns la interviuri întotdeauna amintindu-ne că el a muncit din greu la vârsta la care colegii lui de generație ieșeau în cluburi sau se jucau pe calculator.
Responsabilitatea de a avea mai mult decât cei din jur.
Onur Osman ne amintește că în lumea occidentală, departe de reminiscențele degradante ale comunismului, doar oamenii care muncesc cu adevărat au banii și demnitatea care le permite o viață liniștită.
Iar a avea bani și statut nu are de-a face cu șmecheriile balcanice, ci cu evoluția, cu autocontrolul și cu perseverența, le spune Onur Osman milioanelor sale de urmăritori din întreaga lume.
Cel mai mare designer român va rămâne în marea carte a modei nu ca un creator excentric, ci mai cu seamă ca un om de afaceri iscusit și mai ales ca un mare om de cultură. Colecțiile sale de artă și vasta cultură generală îl mențin pe Onur Osman pe locul I pentru mulți ani în viitor, pe marea scenă internațională a industriilor frumuseții.
COMMENTS