Decorul nunţii tale de vis. Aspecte la care să fii atent

Decorul nunţii tale de vis. Aspecte la care să fii atent

Tocmai ai găsit locaţia perfectă pentru nunta voastră? Minunat! Înseamnă că poţi, alături de jumătatea ta, să pui la punct decorul petrecerii de vis! Minimalist, cu linii simple, sau, din contră, inspirat de cele mai curajoase stiluri, decorul îţi completează povestea, tocmai de aceea este atât de important să îl creezi în aşa fel încât să vorbească frumos despre voi. Consilierii de la Royal Palace Ballroom, Top Wedding Location, potrivit galei Health, Beauty and Lifestyle, îţi dezvăluie cum poţi obţine un rezultat de bun gust, mai simplu decât crezi!

Decorul nunţii tale de vis. Aspecte la care să fii atent

Tematica petrecerii

Un decor de vis începe cu alegerea… unei tematici, adică acele elemente aduse sub acelaşi acoperiș, care laolaltă spun o poveste închegată. Ea ar trebui să fie reprezentativă pentru ambii miri şi să le ofere invitaţilor o părticică din cine sunt ei.

„Pentru a alege o temă, mirii ar trebui ghidaţi către un stil care li se potriveşte. Este important ca un wedding planner să afle care le sunt gusturile, dacă îşi doresc o nuntă exuberantă şi luxoasă sau ceva intim, cu accente rustice. În funcţie de aceste aspecte, vom alege elementele şi texturile necesare care să transpună această viziune în cel mai frumos mod cu putinţă.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Nunţile trecute care au avut loc în locaţia aleasă de tine pot fi sursele de  inspiraţie, în cazul în care pur şi simplu nu găseşti ceva cu care să te identifici. Totodată, analizează cu atenţie anotimpul marii tale petreceri. Dacă nunta are loc vara, poţi să o construieşti în jurul celor mai populare flori ale sezonului, cum ar fi floarea soarelui sau lavanda. Iarna se poate preta tematicilor inspirate de decorul alb: All White sau un decor creat din globuri aurii şi crenguţe de brad frumos parfumate.

Culorile nunţii tale. Ce alegi?

Odată cu bifarea tematicii, vei alege şi o culoare care duce mai departe povestea voastră. Poate fi ceva care vă place sau de care vă leagă anumite amintiri.

„În ultimii ani, mirii s-au orientat către combinaţia verde smarald-roz pudră sau roz deschis şi alb. Am întâlnit clienţi care s-au orientat spre anumite nuanţe, bazându-se pe simbolurilor lor. Cei care aleg movul pal se gândesc la misterul pe care culoarea îl transmite. Albul transmite puritate, bucurie şi lumină, în vreme ce galbenul ne duce cu gândul la fericire, împlinire sufletească şi răsărituri de neuitat.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

În cazul în care ai nevoie de puţin ajutor, verifică ce culoare este la modă în anul curent sau ce s-a mai purtat în trecut. Anul 2024 aparţine lui Peach Fuzz, anul 2023 a fost marcat de Viva Magenta, iar anul 2022, lui Very Peri.

Elemente esenţiale pentru completarea decorului

În completarea decorului vin şi anumite elemente care, desigur, trebuie alese complementar. Un ochi fin va observa atenţia voastră pentru detalii!

„Lumânările sunt probabil unele dintre cele mai cerute elemente de decor. Ele pot fi amplasate pe mese, pe scări, în candelabre sau pot străjui ringul de dans, pentru ca în momentul valsului să rămână doar ele aprinse, pentru o atmosferă romantică. Aranjamentele florale sunt, de asemenea, esenţiale. Baloanele pot crea, la rândul lor, arcul perfect, sub care să vă pozaţi alături de toţi invitaţii dragi vouă!”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Nu uita şi de feţele de masă lungi şi somptuoase, cu efecte estetice deosebite. Poţi apela, în funcţie de tematică, la feţe de masă bleumarin, negre sau chiar aurii. Şerveţelele vor fi şi ele alese cu atenţie: pot fi prinse cu o fundă sau cu o floare, pe care o regăseşti şi în vazele de pe mese!

Experţi în organizarea nunţilor, botezurilor şi petrecerilor, specialiştii de la Royal Palace Ballroom îţi pot ghida alegerile, pentru un eveniment de bun gust. Găseşti localul exclusivist la un pas de Capitală, pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/

Pentru informaţii suplimentare, poţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau poţi scrie un mail la adresa: office.royalpalace@gmail.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0