Cea mai instagramabilă nuntă, într-o locație exclusivistă

Cea mai instagramabilă nuntă, într-o locație exclusivistă

Cu toții știm cât de importante sunt fotografiile, pentru păstrarea amintirilor. Nelipsite de la nunți, încă din cele mai îndepărtate vremuri, ele ne fac să retrăim momentele foarte dragi nouă. Fiecare fotografie ne poate purta în trecutul plin de dragoste, armonie și multă veselie. Însă, pentru a surprinde emoția acestei zile deosebite dintre miri, petrecută alături de invitați, locația unde are loc evenimentul trebuie să fie exemplară. Un cadru de poveste poate fi creat doar într-un salon de evenimente exclusivist, cu multă atenție la detalii și eleganță. Pentru a vă aminti peste ani și ani de experiența de neuitat din viața voastră, fotografiile realizate la Royal Palace Ballroom vor fi mărturiile momentelor unice petrecute.

 

Photo corner personalizat, atracția iubitorilor de fotografii

Zâmbetele emoționante, îmbrățișările sincere, distracția nemărginită și lacrimile de fericire pot fi capturate de fotografi profesioniști într-un loc special amenajat. Indiferent că vorbim de un photo corner floral, unul care are perete pliabil sau conține diferite accesorii remarcante, acest colț personalizat va atrage toți oaspeții să imortalizeze momente prețioase. Vara este indicat photo cornerul floral, fresh și cu miros îmbietor. Designerii floriști de la Royal Palace Ballroom știu cum să transforme ceva banal în ceva spectaculos. Florile naturale vor atrage toți oaspeții să își facă fotografii, având în vedere eleganța și rafinamentul florilor. Versatilitatea acestora se poate adapta oricărei tematici, iar nunta mult visată de tine se va transpune în realitate.

 

Inspirație pentru un photo corner splendid

Odată cu succesul rețelelor de socializare, fotografiile sunt tot mai multe, iar interesul oamenilor a crescut pentru photo cornerul prezent la nunți. Acest colț minunat este un detaliu care completează și înfrumusețează atmosfera marelui tău eveniment. Atât fotografiile, cât și selfie-urile vor fi mult dorite de oaspeți. O idee este cel aranjat în stilul glam-romantic, completat de oglinzi sau fotografii și rame împodobite de flori. Dacă iubești stilul vintage sau retro, perdelele de flori îmbinate cu elemente vechi vor fi superbe. Anul acesta se poartă elementele naturale, iar pereții plini de verdeață sau licheni cu flori naturale o să atragă iubitorii de simplitate și rafinament. Ghirlandele sau florile lipite pe perete sunt și ele la mare căutare.

 

Ceremonie în aer liber pentru o nuntă rafinată

Toți mirii au nevoie de un colț de rai unde să se bucure de cea mai fericită zi din povestea lor de iubire. Cei mai mulți dintre cei care iubesc vara și apa, își organizează ceremonia religioasă la piscină. Pentru un cadru de vis, echipa Royal Palace Ballroom amenajează superb mesele de cocktail, lumânările, florile, mobilierul de grădină și chiar și nuferii plutitori. Ei se vor asigura că există și arcadă de flori chic, covor roșu și multe alte detalii de care se vor ocupa cu mare atenție. Iarba verde, proaspăt tunsă, va mirosi genial, iar fotografiile vor fi reușite. Specialiști în organizarea evenimentelor, ei vor crea cu dragoste față de natură și cu grijă cel mai romantic, parfumat și memorabil cadru de care ai putea avea parte.

 

Elemente esențiale pentru fotografii reușite

Fotografii vor surprinde momente autentice, însă, au nevoie de câteva lucruri pentru a fi totul perfect. Lumina este ingredientul principal care influențează calitatea unei fotografii. Din fericire, la Royal Palace Ballroom sunt candelabre cu cristale de bohemia, care vor lumina perfect întreaga încăpere. Claritatea și luminile ambientale vor da o altă aură clipelor de neuitat. Momentele create la Royal Palace Ballroom sunt savuroase, iar ele vor fi captate în cele mai surprinzătoare fotografii. De asemenea, dansul mirilor va fi perfect armonizat de lumini speciale sau gheață carbonică. Pozele în format digital vor fi distribuite masiv pe Social Media, iar cele pe care le vei ține ulterior în mână sunt de neprețuit.

 

Efecte speciale pentru cele mai reușite fotografii

Momentele pline de energie trebuie animate de efecte speciale și pirotehnice, de sculpturi din gheață unice și show flair făcut de un barman profesionist. Fotografiile cu focuri de artificii deosebite vor fi spectaculoase. Atât mirii, cât și oaspeții vor avea parte de cadre spectaculoase. Unghiurile din care sunt fotografiați vor scoate în evidență cel mai bine atmosfera și sentimentele trăite. Efectele speciale de la scenă vor aduce culori minunate în cadrele surprinse de fotografi. Iar sculpturile din gheață se pot transforma în adevărate photo cornere mai mici. Spre exemplu, un bar de gheață, perfect translucid, într-o seară toridă de vară, va fi elementul cheie al nunții. Dacă îți dorești ceva spectaculos, chiar și cuburile de gheață pot fi sculptate, pentru niște băuturi instagramabile. Iar pentru că tot suntem la capitolul lichidelor, barmanii profesioniști pot încânta oaspeții cu un show flair pe cinste. Aceștia vor face acrobații cu sticle, pahare și multe altele. Uimirea de pe fețele invitaților va fi captivată în instantanee.

Echipa Royal Palace Ballroom: „Invitații tăi vor umple ringul de dans și vor trăi din plin orice moment alături de voi. Trupa de muzică poate cânta live sau puteți opta pentru un DJ. Fotografii de excepție vor surprinde invitații numai dansând și simțindu-se bine. Dacă îți dorești, poți beneficia de cvartet, alcătuit din artiști care se folosesc de instrumente cu coarde. Spre exemplu, cea mai des întâlnită combinație este alcătuită din două viori, un violoncel și o violă. Însă, pot exista și combinații care să includă harpa. Un cvartet dă culoare nunții, prin interpretarea celor mai cunoscute melodii și a celor reinterpretate. Iar un saxofonist va fi ideal.”

 

Momente de vis, imortalizate profesionist

Echipa celui mai exclusivist salon de evenimente din apropierea Capitalei pune la dispoziția mirilor un apartament royal. Aici poate fi realizată o adevărată ședință foto. De asemenea, cei care își unesc destinele pot alege să ajungă cu limuzina. Mai mult, specialiștii de la Royal Palace Ballroom se vor asigura că invitații vor fi întâmpinați cu cel mai bun prosecco și cei mai buni cookies. Însă, nu înainte de a păși pe un covor roșu impecabil, care va fura privirile invitaților. Ei se vor opri pentru a face fotografii într-un cadru elegant și foarte plăcut. Fântâna din apropierea intrării în local este încă un loc mult apreciat de oaspeți.

 

 

Dacă îți dorești poze instagramabile, dar și care să îți completeze perfect albumul amintirilor, Royal Palace Ballroom este locația ideală. Aflată la doar un pas de București, pe strada Mihai Eminescu, numărul 87, Tunari. Contactează  echipa la numărul de telefon 0748 018 018 și intră pe conturile lor de socializare să descoperi câteva cadre de vis realizate până în prezent.

https://www.instagram.com/royalpalaceballroom.ro/

http://www.royalpalaceballroom.ro/

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0