Uitaţi de buzele subţiri! Care este tehnica-vedetă de injectare în 2023?

Uitaţi de buzele subţiri!  Care este tehnica-vedetă de injectare în 2023?

Volumizarea buzelor cu ajutorul acidului hialuronic rămâne cea mai iubită intervenţie minim invazivă şi în 2023! Anii trecuţi, o procedură de acest tip a fost realizată la fiecare 20 de minute în lume! În prezent, există mai multe tehnici prin care puteţi obţine forma dorită a buzelor, însă de departe cea care promite să fie „cap de afiş” şi în acest an în ceea ce priveşte programările este tehnica Russian Lips, inspirată de frumuseţea păpuşilor ruseşti! Uitaţi de buzele subţiri! Specialiştii de la Beauty Art Aesthetics, clinică renumită pentru rezultatele naturale în ceea ce priveşte injectarea buzelor, vă dezvăluie ce înseamnă această tehnică, ideală dacă vă doriţi o schimbare completă a fizionomiei!

 

Volum obţinut pe înălţimea buzelor, fără risc de „duck-face

Buzele pline au fost dintotdeauna asociate cu senzualitatea, este şi motivul pentru care tot mai multe femei care nu le au astfel în mod natural simt nevoia unei schimbări. Temătoare să nu obţină forma „duck-face”, acel efect nedorit care conferă, din profil, buze în total dezacord cu restul chipului, doritoarele au început să se intereseze de tehnici inovatoare, care oferă rezultate armonioase şi cât mai naturale. Russian Lips este cea mai cerută şi căutată dintre ele!

„Ne folosim de puterea acidului hialuronic ca să obţinem, prin această tehnică, mai mult volum, dar şi o simetrie perfectă a buzelor. Ele vor părea mai pline, dar în acelaşi timp, mai înguste şi conturate, creând profilul perfect. Inedit este că buzele capătă volum pe verticală, nu pe orizontală, aşa cum se întâmplă în mod normal prin celelalte tehnici tradiţionale.”

(Mădălina Brînduşescu, fondator şi owner clinică estetică)

 

Fiind distribuit din interior spre exterior, acidul hialuronic va conferi buzelor şi un efect de lifting extrem de plăcut. Aspectul final este unul natural, în ciuda faptului că schimbarea va fi una vizibilă.

 

Etape în procedura care conferă un boost de încredere pacientelor

Trei etape vă despart de look-ul dorit: prima dintre ele este consultaţia, extrem de importantă, pentru că în cadrul ei veţi primi răspunsuri de la specialişti la toate dilemele pe care le aveţi în legătura cu procedura şi, totodată, specialiştii vor afla cum doriţi să arate rezultatul fnal, ca mărime, formă şi volum, ţinând seama, în primul rând, de proporţiile faciale.

 

Următoarea etapă este aceea a injectării propriu-zise. În funcţie de forma naturală a buzelor şi de ceea ce trebuie corectat, specialiştii noştri vor introduce acidul hialuronic în puncte-cheie. Procedura, care durează maximum 30 de minute, nu este una dureroasă, întrucât optăm întotdeauna pentru aplicarea unui anestezic local. În general, recomandăm un mililitru de acid hialuronic pentru prima injectare sau 0,55 de mililitri în cazul buzelor extrem de subţiri. Mai puţin înseamnă, de fapt, mai mult în estetică.”

(Mădălina Brînduşescu, fondator şi owner clinică estetică)

Pentru că discutăm despre injectarea unei substanţe naturale, şansele de apariţie a unor reacţii adverse sunt minime. Vă puteţi aştepta la roşeaţă locală, mâncărimi şi poate la un uşor disconfort- după cele două, trei ore cât durează efectul anesteziei- însă toate acestea ar trebui să dispară în următoarele 72 de ore. Experţii Beauty Art Aesthetics recomandă aplicarea compreselor cu gheaţă, care pot ajuta inclusiv la diminuarea edemului. Deşi rezultatele sunt vizibile imediat, nu le evaluaţi pe loc, întrucât imediat după procedură, buzele sunt deseori uşor umflate. De efecte vă puteţi bucura în următoarea jumătate de an, ulterior puteţi să vă programaţi la o nouă sesiune!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA:

Vedetele din București aleg aceeași clinică: Beauty Art Aesthetics

Beneficiile acidului hialuronic asupra organismului

Odată cu injectarea buzelor, veţi sesiza şi o diminuare a ridurilor din zona gurii. Acidul hialuronic este responsabil de asta, odată ce este absorbit de organism. Vorbim despre o substanţă găsită în mod natural în corpul nostru, responsabilă de o piele sănătoasă şi hidratată. O singură moleculă este capabilă să reţină până la o mie de ori greutatea sa în apă! Însă, pe măsură ce timpul trece, cantitatea acidului hialuronic din organism scade, tocmai de aceea veţi sesiza apariţia ridurilor, dar şi scăderea în volum a buzelor, moment în care puteţi interveni din exterior, pentru a suplimenta ceea ce începe să se piardă!

 

„Produsă în laborator, substanţa este folosită astăzi şi în compoziţia cremelor sau serumurilor, însă acidul hialuronic în forma sa injectabilă rămâne cel mai puternic, ca efecte. Procedurile pe care le asigură oferă rezultate spectaculoase şi sunt extrem de rapide, putând fi realizate chiar şi într-o pauză de masă! Există în concentraţii diferite, cu utilizări diverse, în funcţie de necesităţi. Niciodată nu vom folosi acelaşi produs care umple ridurile şi pentru volumizarea buzelor ori viceversa.”

(Mădălina Brînduşescu, fondator şi owner clinică estetică)

 

În estetică, acidul hialuronic injectabil mai este folosit şi pentru ştergerea cearcănelor, remodelarea nasului, remodelarea pomeţilor şi în intervenţiile cu rol de lifting facial.

 

Cele mai apreciate rezultate se obțin prin intermediul tehnicilor moderne de injectare. Vă invităm în clinica Beauty Art Aesthetics, pentru a descoperi procedurile potrivite pentru voi! Pe pagina de Instagram a clinicii: @beautyartaesthetics, dar și pe site-ul oficial: https://beautyartaesthetics.ro găsiți detalii suplimentare.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0