Top 10 cărți preferate ale Sayrei

Top 10 cărți preferate ale Sayrei

Cartea „Iubirea de la A la Z” nu este un ghid care să te învețe cum să iubești. Este mai degrabă o disecție a ceea ce noi numim generic IUBIRE.

Sayra, s-a lansat anul trecut la începutul lunii septembrie, prima sa piesa fiind ,,Tu”, o piesa despre trecut, emoții și despărtiri. Frumoasa cântăreață, este noua descoperire a lui Marius Moga și dorește să colaboreze alături de cei mai talentați muzicieni, atat din țară cât și de peste hotare.

Este o tânără ambițioasă, care vrea să depășească limitele. Are o viziune pozitivă, se focusează pe partea frumoasa a vieții. Muzica face parte din ea, trăiește prin muzică, fiind modalitatea ei prin care se relaxează și își exprimă gândurile și sentimentele.

Vedeta a finalizat Facultatea de Design Vestimentar în Spania, în orașul Marbella putând astfel să obțină diploma internațională în domeniul pe care îl îndrăgește din toata inima. De altfel, printre pasiunea ei pentru design vestimentar și muzică, se numără și dansul, șahul, echitația, dar și cărțile de dezvoltare personală. Frumoasa brunetă dorește să împărtășească fanilor ei, Top 10 cărți de dezvoltare personală.

Artista se ghidează dupa motto-ul: “Dacă tu nu te iubești pe tine, nimeni nu o să o facă în locul tău.”

 De ce alege artista să citească în timpul liber?

Indiferent de timpul în care trăim, fiecare dintre noi se îndrăgostește, simte frică, melancolie, bucurie, dezamăgire, extaz, tristețe. Artista asociază pasiunea pentru muzică, dans, plimbările în aer liber și cu cititul. “De fiecare dată când citim fie  intrăm într-un univers cu totul diferit de al nostru și trăim viețile protagoniștilor, fie  experimentăm o multitudine de sentimente, de la cel mai profund simțământ de ură la cea mai pură, necondiționată și mai ideală iubire.”, a declarat Sayra.

În cărți sunt adesea prezentate mai multe puncte de vedere, citind, ne îmbunătățim capacitatea de a pune lucrurile în perspectivă și de a analiza cât mai obiectiv o situație.

Cititul poate să devină un obicei?

Artista nu are timp să se plictisească niciodata și este de părere că acei oameni care au dezvoltat obiceiul de a citi, nu cunosc termenul de plictiseală. “Cititul ne face să ne creăm o realitate doar a noastră, la care nu mai are acces nimeni altcineva. O nouă viață, o nouă personalitate și o nouă lume.”, a declarat frumoasa brunetă.

Chiar și timpul trece mult mai ușor când citim o carte, de exemplu când călătorim. O carte bună este cel mai bun companion în timpul unei călătorii mai lungi. Indiferent de cât de mult durează drumul până la destinație, timpul zboară atunci când începem să citim o carte. Ne smulge de pe scaunul pe care stăm preț de câteva ore și ne teleportează într-o lume ireală ce se află doar în imaginație noastră.

De ce este important să înveți să te dezvolți personal?

Fericirea ta nu depinde de alte persoane, fericirea reprezintă iubirea ta față de sine. Vei avea mai multă încredere în tine, astfel vei crede în abilitățile tale și în dorințele tale. Nu o să te mai temi de eșec, judecată sau critică, pentru că nimeni nu nu are dreptul să judece alegerile și deciziile tale, iar schimbarea în bine vine doar din interiorul nostru.

Topul celor 10 cărți preferate ale artistei sunt:

1.Secretele Succesului-Dale Carnegie

2.Atomic Habits-Schimbări mici, rezultate remarcabile-James Clear

3.Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor, Andrei Vulpescu

4.Conversații cu Dumnezeu-Neale Donald Walsch

5.Puterea prezentului-Eckhart Tolle

6.Inteligență emoțională-Daniel Goleman

7.Uneori câștigi, alteori înveți-John C.Maxwell

8..The secret- Rhonda Byrne

9.Atitudinea este totul-Jeff Keller

10.Dacă m-aș asculta, m-aș înțelege-Jacques Salome

Artista ne-a declarat că le recomandă tuturor iubitorilor de cărți, să își hrănească mintea cu energie pozitivă și gânduri bune. “Alege-ți cu grijă oamenii alături de care vrei să fii, nu te lăsa influențat de cei care se dau mai puternici decât tine și totul se va schimba în viața ta.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0