Soţia şeicului din Dubai a fugit cu 31 de milioane de lire

Soţia şeicului din Dubai a fugit cu 31 de milioane de lire

Soţia şeicului din Dubai, Mohammed bin Rashid al-Maktoum, a fugit din Emiratele Arabe Unite împreună cu copiii acestora şi cu 31 de milioane de lire, relatează site-ul publicaţiei Daily Star.

Prinţesa Haya, în vârstă de 45 de ani, ar fi fugit la Londra, informează Mirror Online. Cu toate acestea, multe alte publicaţii transmit că aceasta ar fi fugit în Germania.  Prinţesa  le-ar fi spus prietenilor că a ales Germania pentru că „nu are încredere în autorităţile britanice”.

Prințesa, acuzată de infidelitate pe Instagram

Prinţesa ar fi cerut azil şi ar fi depus deja actele pentru divorţ. În urma incidentului, ar fi izbucnit o criză diplomatică între Germania şi Emiratele Arabe, unde Şeicul este vicepreşedinte şi prim-ministru, precum şi conducătorul oraşului Dubai.

Şeicul, în vârstă de 69 de ani, şi-ar fi acuzat soţia de infidelitate într-o postare de pe Instagram. Potrivit publicaţiei The Daily Beast, Prinţesa Haya, care este sora Regelui Iordaniei, a fugit în secret cu fiul ei, Zayed în vârstă de 7 ani şi fiica sa, Al Jalila, în vârstă de 11 ani.

Anul trecut, Prinţesa Latifa, fiica Şeicului, a fugit şi ea din Dubai şi a explicat motivele printr-o filmare pe Youtube, în care acuza familia regală de tortură. Prinţesa Latifa, în vârstă de 33 de ani, a declarat că se simte „optimistă referitor la viitor”. „Este începutul vieţii mele în libertate”, a adăugat aceasta.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0