Slăbești fără să te înfometezi! Dieta proteică te scapă de kilograme fără a afecta mușchii, pielea și oasele

Slăbești fără să te înfometezi! Dieta proteică te scapă de kilograme fără a afecta mușchii, pielea și oasele

Cum ar fi dacă ați pierde în greutate mâncând carne, ouă și brânzeturi, dar și gustări constând în ciocolată și chips-uri? Deși la prima vedere ați fi tentați să credeți că aceasta nu este cea mai bună soluție, cei care s-au încumetat să recurgă la dieta proteică Toman au ajuns la rezultate spectaculoase în privința siluetei fără stres sau fără a se înfometa. Spre deosebire de alte regimuri semi-extreme, dieta proteică sau dieta cu carne este una săţioasă şi funcţionează cu rezultate rapide. Un alt aspect extrem de important este faptul că alimentele cu proteine (denumite și alimente conținând calorii negative) au capacitatea de a stimula metabolismul să consume un număr mai mare de calorii decât numărul de calorii continut de alimentul consumat. Alimentele cu proteine sunt benefice şi pentru sănătatea articulațiilor, nu afectează masa musculară şi protejează sistemul imunitar.

Obezitatea cauzează în acest moment mult prea multe probleme serioase de sănătate, cum ar fi: hipertensiunea arterială, un nivel ridicat de colesterol, diabet, boli cardiovasculare şi unele tipuri de cancer. Chiar dacă studiile arată altceva, în realitate mai mult de 68% din totalul populaţiei adulte se confruntă cu probleme legate de greutate şi mai mult de o tremie din adulţi sunt consideraţi a fi obezi.

De ce să alegi dieta TOMAN ?

Studiind multe diete şi metode de slăbit, putem observa că majoritatea sunt foarte dificil de aplicat în viaţă reală. Atunci când îţi este foame nu poţi funcţiona la parametrii normali, pierderea de energie şi vitalitate te poate face iritabil, iar acest lucru nu este de dorit. Pe lângă riscurile legate de starea de sănătate, majoritatea acestor diete se finalizează cu atât de cunoscutul efect yo-yo, adică la scurt timp după ce ai slăbit, ajungi să pui rapid greutatea înapoi, poate chiar şi cu un surplus.

 

Acum există și în România o soluţie care te poate ajuta să slăbeşti sănătos în timp ce-ţi păstrezi stilul de viaţă. Fă cunoştinţă cu dietă proteică TOMAN !

Această dietă este împărţită în mai multe etape, în cadrul cărora corpul este eliberat de grăsimea şi carbohidraţii acumulaţi de-a lungul timpului. Pe lângă faptul că se evita înfometarea, această dietă protejează masa musculară, pierderea de greutate având loc doar din grăsime. Pe parcursul dietei, au loc şedinţe de consultare, de măsurare, de urmărire a rezultatelor dorite. Dacă se respectă paşii corespunzători şi dieta este suplimentată cu produse bogate în vitamine şi minerale, pierderea în greutate poate fi cu adevărat sănătoasă.

Programul poate fi oprit în orice moment, dar cel mai important este că nu veţi ajunge să vă doriţi să renunţaţi, pentru că aveţi la dispoziţie 80 de produse speciale cu care puteţi înlocui mesele copioase şi nu vă veţi simţi niciodată slăbit sau înfometat.

Dieta TOMAN este împărţită în 4 etape, iar prima durează 14 zile.

În primele 3 zile ale primei etape se consumă legumele şi ceaiurile recomandate, apă şi cafea. Din sortimentele TOMAN se pot mânca deserturi, supe şi băuturi cu arome de fructe.

Din a 4-a zi a primei etape, pe lângă alimentele consumate în primele 3 zile, adăugăm şi proteină animală (carne) şi pește. Se consumă în continuare deserturi, supe şi băuturi cu arome de fructe. În prima etapă nu avem voie să facem sport şi se consumă Psyllium (tărâţe care inhibă senzaţia de foame şi ajută la digestie) sau fibre TOMAN.

În cea de-a două etapă, menţinem produsele TOMAN şi adăugăm mai multă mâncare normală şi mai diversificată. Se adaugă şi alte legume, alte tipuri de carne şi peste, omletă, brânzeturi dietetice, fructe şi pâinea TOMAN la lista de alimente permise în prima etapă. În această etapă este permis un supliment de minerale pe zi, sportul în aer liber şi tărâţele Psyllium sau fibrele TOMAN. Tot aici începe deliciul gustărilor vinovate cum sunt chips-uri, ciocolată, batoane crocante, clătite, napolitane, vin calitativ sau răcoritoare. Cum este posibil acest lucru? Foarte simplu. Dulciurile conţin 0% zahăr sau un procent extrem de scăzut de zahăr, deoarece este înlocuit de îndulcitori, şi proteine vegetale. Gustul lor nu este cu nimic schimbat. Această etapă durează până când ajungeţi la silueta pe care o visaţi şi este important să aveţi motivaţie să parcurgeţi toate etapele pentru a ajunge la un stil de a mânca sănătos. Etapa a două în dieta proteică este cea mai importantă din punct de vedere al rezultatelor. Aceasta este etapa care vă arată că puteţi slabi şi în cadrul ei veţi vedea rezultatele.

În cea de-a treia etapă, vă înlocuim treptat din produsele TOMAN cu alimente normale și este numită etapa de tranziție. Practic aceasta este trecerea de la dietă la un stil de viaţă sănătos. Pe lângă alimentele din etapele anterioare, adăugăm şi alimente care conţin carbohidraţi (însă nu în exces). Se poate face sport la sala şi pot fi administrate suplimente de minerale. Tot în această etapă vor mai rămâne produsele TOMAN care vă sunt pe plac. Se pot consuma  în continuare snack-urile şi putem mânca garnituri precum orez negru sau cartofi la abur. Etapa poate dura de la două la trei săptămâni.

În ultima etapă a dietei TOMAN se revine la mâncare normala. Acum veţi constata că aveţi deja un stil de viaţă sănătos, care doar trebuie menţinut. Reluarea alimentaţiei se face treptat şi trebuie avut în vedere consumul scăzut de glucide. Se păstrează toate fructele, legumele, proteina animală, peştele, gustările şi garnituri din etapele anterioare, dar trebuie să vă abţineţi de la fast-food, zahăr, ciocolată normală, prăjituri, biscuiţi (toate alimentele care conţin carbohidrati in exces, zahăr, făină albă şi orez alb), de la carne de porc şi lapte de vacă. În această a patra etapă a dietei, puteţi consuma fructe cu coajă lemnoasă şi fructe uscate bogate în proteine, fibre, carbohidraţi şi grăsimi esenţiale. Cele mai bune dintre fructe sunt nucile şi migdalele.

Trebuie să se consume minim 2 litri de lichid pe zi şi puteţi mânca dulciurile TOMAN care au conţinut ridicat de proteine vegetale şi îndulcitor. Ultima etapă durează două săptămâni.

Dacă doriţi să slăbiţi între 5 şi 15 kg este important să urmaţi aceast program cel puţin 3 luni. Pentru a pierde mai mult de 15 kg, programul cu cele 4 etape poate dura până la 9 luni. Dacă nu aţi reuşit să ţineţi dietă cu stricteţe încă de prima dată sau aţi ţinut dieta şi după aceea ați revenit la o alimentație nesănătoasă și aţi acumulat kg din nou, puteţi oricând să reluaţi dieta TOMAN fără nicio problema, aşa cum vă recomandă consultantul dvs.

Ca regulă generală, trebuie să păstraţi mesele regulate, din trei în trei ore şi să aveți 5 mese pe zi, bogate in legume.

O altă regulă de care trebuie să ţineţi cont este că brânzeturile permise sunt cele dietetice, care conțin între 0% si maxim 1,5% grăsime.

Prepararea alimentelor este şi ea o parte esenţială în dieta proteică. Gătirea alimentelor este de preferat să se facă fără ulei, adică legume crude, la abur sau la grătar, la cuptor.

 

Toman Diet Romania
Strada Tipografilor 29 A, Sector 1, Bucharest
Tel: (+40) 740.090.689
office.romania@tomandiet.ro

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0