S-a inventat casca pentru vise plăcute

S-a inventat casca pentru vise plăcute

Acum e posibil să visezi frumos în fiecare seară. Compania franceză Dreamlight a dat lovitura după ce a lansat la Salonul Consumatorilor de Electronice din Las Vegas, care a avut loc la începutul acestuit an, casca specială care garantează un somn odihnitor şi vise plăcute.

Dispozitivul costă între 60 şi 300 $ şi este ideal pentru cei care suferă din cauza schimbării fusului orar sau au coșmaruri. Reprezentanta companiei, Angela Miao, a explicat că DreamlightPro (n.r. aparat similar „căştii” folosite la realizarea electroencefalogramei) a fost testat cu succes pe 50 de voluntari care aveau probleme din cauza insomniilor. Rezultatele au fost miraculoase.

Periuța care albește dinții în 10 secunde, altă invenție de succes

Un alt produs care revoluţionează piaţa electronicelor e şi periuţa de dinţi Y-Brush care costă 145 $. Aparatul igienizează gura în mai puţin de 10 secunde, albeşte dinţii şi ajută la corectarea masticaţiei. Este suficient să ţineţi aparatul timp de cinci secunde pe maxilar şi 5 secunde pe mandibulă pentru a avea parte de rezultatul scontat. Y-Brush funcţionează cu ajutorul unei baterii, se fixează pe dinţi cu ajutorul gutierei şi îndepărtează depunerile din zonele interdentare cu ajutorul unor peri fini de nylon, folosind o pastă de dinţi specială.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0