Produsele Verattiva protejează pielea de arsurile solare

Produsele Verattiva protejează pielea de arsurile solare

Toți așteptăm vacanța ca pe o perioadă în care fugim din cotidian ca să ne relaxăm. Și unde putem să ne bucurăm de concediu decât pe o plajă însorită? Acum, că tot pregătim bagajele și vacanța pare tot mai aproape, să nu uităm că pielea noastră are nevoie de protecție împotriva razelor nocive ale soarelui și putem să o protejăm cu Verattiva, prima linie solară naturală.

Soarele este periculos, dar mulți dintre noi subestimăm efectele sale negative. Razele UVB sunt responsabile de arsurile solare, în timp ce UVA provoacă îmbătrânirea prematură a pielii. Expunerea la ambele tipuri de radiații crește semnificativ riscul de apariție a cancerului de piele, iar riscul variază în funcție de tipul de piele și de cantitatea de radiații. De asemenea, razele infraroșii (IR) reușesc să pătrundă până în stratul dermei și dăunează stratului de colagen din piele.

Verattiva Sole protezeajă pielea de radicalii liberi

Pentru protecție completă, Ropharma a lansat anul acesta Verattiva Sole, prima linie solară care protejează de razele UVA, UVB, IR și de radicalii liberi. Produsele din gamă sunt recomandate pentru orice tip de piele.

Fermentul Thermus Thermophilus din adâncurile oceanului previne apariția petelor, ridurilor  și a uscăciunii și protejează de daunele cauzate de razele UV și IR. Sedimentele naturale din bazinele  Brenta și Piave din compoziție sunt bogate în vitamina E, A, betacaroten, magneziu, calciu și fier. Împreună, au o acțiune intensă calmantă, indicată  în cazul iritațiilor. În plus, datorită gelului pur de aloe vera, calmează și hidratează  intens pielea. Uleiul de tirosina și uleiul de Luffa Cylindrică stimulează activitatea melanocitelor și producerea de melanină, îmbunătățind profilul lipidic al pielii și prevenind deshidratarea pe parcursul expunerii la soare. Prezența bogată a acidului linoleic accelerează rapiditatea și intensitatea bronzului, restabilind bariera cutanată. De asemenea, datorită dipotasiului glicirinizat extras din lemn dulce, produsele Verattiva reduc efectele neplăcute cauzate de expunerea excesivă la soare, iar floarea de colț acționează ca un anti-aging natural, datorită celulelor staminale cu efect restructurant.

Produsele Verattiva nu conțin parabeni sau alcool

Produsele Verattiva se pot găsi sub formă de emulsie spray pentru protecție înaltă anti-aging SPF50 (recomandată și pentru copii), emulsie spray pentru o protecție înaltă anti-aging cu SPF 30 sau 15 și emulsie spray pentru intensificarea bronzului SPF6. Pentru îngrijirea și hidratarea pielii după expunerea la soare, se recomandă gelul de duș și balsamul pentru corp. Acestea sunt testate dermatologic, nu conțin nano materiale, parabeni, alcool, OGM, petrolați, SLES, SLS. De asemenea, sunt rezistente la apă, fiind eficiente chiar și  pe piele umedă.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0