Prințul Harry, Meghan Markle și bebelușul, în Africa de Sud

Prințul Harry, Meghan Markle și bebelușul, în Africa de Sud

Prinţul Harry, soţia sa Meghan şi bebeluşul regal Archie, născut la 6 mai, vor efectua prima lor vizită oficială „în familie”, a anunţat în urmă cu doar câteva zile cuplul. Vizita va fi în Africa de Sud, în această toamnă. „Va fi primul lor turneu oficial în familie”, se arată pe contul de Instagram al cuplului.

Harry, nepotul reginei Elizabeta a II-a, va merge şi în Angola şi Malawi, potrivit unui comunicat al Palatului Buckingham. Vizitele vor fi efectuate la iniţiativa ministerului Afacerilor Externe. Cele întreprinse de familia regală au adesea un caracter diplomatic.

Harry, în vârstă de 34 de ani, va merge şi în Botswana pentru „o vizită de lucru”, adaugă Buckingham, fără a preciza datele diferitelor vizite. Africa de Sud, Botswana şi Malawi sunt membre ale Commonwealth, organizaţie care regrupează 53 de ţări, colonizate în trecut de Regatul Unit.

Bebelușul regal s-a născut la 6 mai

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, pe numele său complet, s-a născut la 6 mai 2019 la spitalul privat din Portland, Londra. Harry şi Meghan, care au locuit înainte de naşterea lui la Palatul Kensington, la Londra, reşedinţa ducilor de Cambridge, William şi Kate, s-au instalat de curând la Frogmore, situat pe terenurile castelului Windsor, la 40 de kilometri vest de capitala britanică.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0