Onur Osman refuză camerele

Onur Osman refuză camerele

Onur Osman persoană publică privată?

Suntem obișnuiți să avem în jur oameni care abia așteaptă puțină atenție pentru a se da în spectacol. Mai ales în showbiz, cele mai multe vedete se grăbesc la evenimente mediatizate puternic, cu expunere largă, pentru a crește ratingul sau pentru a oferi fanilor noi subiecte de bârfe. Onur Osman, designerul excentric, deși are parte de o tot mai mare recunoaștere internațională și de premii valoroase pentru activitatea sa,, a decis până acum să rămână retras. Creatorul este rareori prezent la un interviu și participă și mai rar la evenimente mondene pentru care, pentru o invitație, mulți oameni ar depune mari eforturi.

Presa descoperă uneori detalii picante despre viața lui Onur Osman,  însă acestea provin mai frecvent de la colaboratori sau prieteni de-ai designerului, viața acestuia rămânând până acum ferită de ochii curioșilor. Probabil că locuind în cea mai mare parte a anului în afara României, designerul excentric este mai rar văzut de reporteri sau jurnaliști de la noi.

Am întrebat surse din apropierea lui și ni s-a spus că Onur Osman poate fi găsit doar în showroom-ul lui din Calea Victoriei sau la evenimentele sale, alte detalii privind programul acestuia fiind private.

Onur Osman a refuzat să fie filmat

Una din trăsăturile definitorii pentru Onur Osman este decizia de a ocoli scandalurile media. Se pare că până acum designerul a stat departe de tabloide și de știri scandaloase, printre operele sale de artă. Acesta călătorește extrem de mult în jurul lumii, fiind mai degrabă preocupat cu sursele de inspirație pentru noile colecții semnate Onur Osman decât cu prezența în platourile TV. Recent designerul excentric a refuzat o nouă invitație la un talk show celebru. Gurile rele spun fie că designerul ar fi refuzat prezența pe marile ecrane pentru că avea programați deja clienți VIP la showroomul din București, unde este prezent cu un program foarte strict, fie pentru că ar fi avut o divergență de opinii cu realizatorul TV privind conținutul emisiunii la care a fost invitat.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0