Onur Osman are colecții de artă de sute de mii de euro

Onur Osman are colecții de artă de sute de mii de euro

Designerul excentric și omul de afaceri Onur Osman este recunoscut în ultimii ani prin prezența sa în lumea evenimentelor de lux și a modei. Cine se uită pe paginile social media ale designerului va descoperi și un călător înrăit, care a declarat într-un interviu de la finalul anului trecut că pleacă în vacanțe de cel puțin două ori pe lună. Organizator de party-uri pentru celebrități, proprietar de fabrici,  designerul anului 2022 și 2019 (Best Designer of the Year Award by Bucharest Fashion Week), lista surprizelor privind persoana lui Onur Osman nu se mai termină.

Fosta menajeră a designerului a declarat recent că în casa designerului se află un adevărat muzeu de piese de artă. Mare parte din colecțiile sale sunt adunate din călătoriile sale prin lume, designerul excentric fiind cunoscut în mediul colecționarilor drept un mare iubitor de obiecte de artă. Pentru că moda se naște din artă și luxul se naște din lux, cum a declarat într-un interviu pentru o revistă de anul trecut, din jurul lui Onur Osman nu puteau lipsi tablouri rare, statui și urne, care valorează zeci de mii de euro. Dacă ascultăm vocile celor care au fost în vizită la designer, colecțiile sale de artă ar valora multe sute de mii de euro. Dacă ținem cont și de valoarea multitudinii hainelor de lux pe care designerul la poartă la evenimente și nu le repetă, trebuie să recunoaștem că industriile de lux produc și în România foarte mulți bani.

 

Pentru un ochi avizat, printre postările designerului apar aceste piese în fundalul multiplelor sale story-uri sau postări pe social media, dar acesta nu a pozat niciodată ostentativ piesele pe care le deține. Prietenii designerului afirmă că Onur Osman este în realitate o persoană foarte prietenoasă și modestă, care nu se laudă cu realizările sale, considerând că laudele trebuie să vină doar pe baza realizărilor unui om, ca feedback al activității lui profesionale.

Totuși, în două story-uri de săptămânile trecute, designerul a postat două rubine uriașe achiziționate de la o bijuterie din Viena și trei clepsidre din aur pe care le-a alăturat colecțiilor sale. Designerul excentric Onur Osman aparține unei generații noi de creatori de modă, care au reinterpretat clasicul și marea artă europeană, care sunt în primul rând oameni de cultură și apoi artiști moderni, lăsându-ne să sperăm la o lume în viitor unde frumosul va fi din nou frumos și arta va fi din nou artă estetică, și nu doar manifestarea unei revolte.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0