Fără doar şi poate, vara este cel mai popular sezon pentru nunţi! Vremea frumoasă şi, dacă aveţi noroc, fără prea multe ploi este ideală: zilele din sezonul cald au un farmec aparte, cu apusuri târzii şi răsărituri timpurii. Nici nu este de mirare că acum, la început de august, la Royal Palace Ballroom este cea mai aglomerată perioadă din an! Specialiştii localului dedicat evenimentelor importante din viaţa voastră vă dezvăluie câteva aspecte pe care puteţi miza dacă optaţi pentru o nuntă organizată în sezonul cald!
SEZONUL CALD, IDEAL PENTRU NUNŢILE ORGANIZATE ÎN AER LIBER
Nunţile organizate în aer liber au devenit tot mai căutate de mirii care îşi doresc o altfel de petrecere, în care să împletească distracţia cu ieşirea în natură! Iulie şi august sunt lunile ideale pentru evenimentele sub cerul liber, pentru că sunt cel mai puţin ploioase. Chiar şi septembrie se pretează unor astfel de petreceri.
ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „La Royal Palace Ballroom vă punem la dispoziţie grădina noastră cu piscină, pentru cele mai instagramabile poze de nuntă. Nu uitaţi de decoraţiunile cu luminiţe, ideale pentru un astfel de eveniment. Inclusiv piscina poate fi decorată: florile plutitoare sunt cele mai iubite şi mai căutate elemente în acest sens.”
Specialiştii recomandă culori vibrante pentru feţele de masă şi pentru scaune, în ton, desigur, cu sezonul cald. De asemenea, nu uitaţi că ne bucurăm de o varietate de flori, pe care le putem folosi creativ ca elemente de decor. Câteva ventilatoare, multă hidratare, ţinute lejere şi distracţie cât cuprinde. De atât mai aveţi nevoie pentru o petrecere în aer liber reuşită!
HIDRATARE CÂT CUPRINDE! CE SĂ NU VĂ LIPSEASCĂ?
Şi pentru că am menţionat mai devreme hidratarea, sfatul specialiştilor este să aveţi pregătite ape cu gheaţă şi chiar felii de fructe păstrate la îndemâna invitaţilor, care pot fi folosite pentru răcorirea băuturilor. Un fruit bar şi un bar cu limonadă sunt servicii opţionale, dar extrem de căutate când vine vorba despre o nuntă organizată vara. Cu siguranţă, invitaţii le vor aprecia!
ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „Apa plată şi cea minerală sunt de nelipsit de pe mesele invitaţilor. Băuturile carbogazoase de tip cola şi cele cu portocale sunt următoarele pe listă atunci când vorbim despre consum. Fresh-urile, de asemenea, au câştigat popularitate în ultimii ani la nunţi, laolaltă cu ceaiurile răcoritoare. În materie de băuturi alcoolice, tot vinul alb rămâne cel mai cerut, deşi, este drept, specialiştii nu recomandă consumul de alcool în zilele toride. Totuşi, în contextul de faţă vorbim despre o excepţie.”
Cocktailurile, extrem de apreciate mai ales de doamne şi de domnişoare, nu trebuie să lipsească nici ele! Must-have rămân Hugo, Cuba libre şi Mijito, precum şi variantele lor non-alcoolice.
CUM AR TREBUI SĂ ARATE MENIUL UNEI PETRECERI DE VARĂ?
În ceea ce priveşte mâncarea, nu uitaţi să adaptaţi meniul temperaturilor de afară. Cu siguranţă, preparatele grele nu se vor bucura de un succes atât de mare şi este lesne de înţeles de ce: vremea călduroasă ne taie pofta de alimente grase.
ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „Tot mai mulţi clienţi preferă vara peşte la gustările reci, în loc de carne. În general, la al doilea fel de mâncare sunt preferate supele şi ciorbele reci. În ceea ce priveşte felul principal, recomandăm cărnuri preparate pe grătar, precum piept de pui sau frigărui.”
Şi pentru că tot suntem în sezonul bogat în fructe şi legume, platourile ar trebui să fie o explozie de culoare: apelaţi cu încredere la salate, ghiveciuri gustoase din legume sau la piureuri diverse.
TORTUL MIRESEI, SURPRIZA SERII!
Evident că la capitolul deserturi, îngheţata trebuie să fie nelipsită! Însă ştiţi ce ar putea reprezenta o reală surpriză pentru invitaţi? Un tort inedit din îngheţată, definiţia răcoririi. Chiar dacă necesită mai multă grijă în privinţa depozitării şi servirii, un astfel de deliciu oferă prospeţimea pe care cu toţii o căutăm în zilele călduroase.
ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „Puteţi să vă gândiţi la cele mai răcoritoare şi exotice arome de îngheţată. În general, mirii preferă aromele de fructe, precum citrice, ananas sau mango, asortate cu un strop de îngheţată clasică de vanilie sau de ciocolată şi cu cea de iaurt. Pentru un plus de gust, puteţi opta, desigur, şi pentru îmgheţatele de rom sau de coniac.”
Ciocolata albă şi cocosul fac, de asemenea, o echipă de succes pentru sezonul cald, dacă vreţi să optaţi pentru torturile clasice.
Pentru un plus de inspiraţie atunci când vine vorba despre organizarea nunţilor fără cusur, vă invităm pe pagina oficială a celei mai noi locaţii dedicate petrecerilor noastre din nordul Capitalei, Royal Palace Ballroom: https://royalpalaceballroom.ro/, dar şi pe pagina de Facebook, acolo unde găsiţi şi meniul special pentru evenimente: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/
Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: office.royalpalace@gmail.com
COMMENTS