Meniu special de Revelion. Iata ce retete festive absolut fabuloase le poti prepara celor dragi

Meniu special de Revelion.  Iata ce retete festive absolut fabuloase le poti prepara celor dragi

Meniu special de Revelion.

Iata ce retete festive absolut fabuloase le poti prepara celor dragi:

De Revelion, impresioneaza-i pe cei dragi cu un meniu absolut fabulos in care bucatele delicioase si aromele irezistibile sa imbie in mod placut papilele gustative ale tuturor. Meniul acestei seri trebuie sa contina preparate mai usoare, pentru ca este o petrecere care dureaza toata noaptea. Putem opta lejer pentru meniurile dietetice pentru ca sunt la fel de gustoase ca cele obisnuite. 
Iata cateva retete Toman Diet Romania care ii vor cuceri pe invitati in Noaptea dintre Ani

Oua umplute cu iaurt si legume

Timp de pregatire : 30 minute

 

Ingrediente:

8 oua

100 ml iaurt de 0,1 grasime

1 lingura mustar

1 ardei gras rosu taiat cubulete

2 linguri branza de vaci slaba in grasime

Sare, piper, curry

Pentru sos:

300 ml iaurt slab

1/3 chimen tocat

1 dovlecel dat prin razatoare

Arpagic pentru ornament

 

Mod de preparare:

Fierbem ouale intr-un vas cu apa cu sare , aproximativ 20-25 de minute, astfel incat sa fie fierte tari. Le cojim dupa ce se racesc si le taiem pe lungime.

Intr-un castron punem galbenusul de ou, mustarul, branza de vaci, iaurtul si condimentele si mixam pe prima treapta a mixerului, astfel vom avea o textura mai cremoasa. Apoi umplem jumatatile cu aceasta pasta.

Intr-un bol vom amesteca chimenul maruntit cu dovlecelul dat pe razatoare si asezonam cu sare. In caz ca lasa prea multa apa, le vom scurge. Dupa care adaugam iaurtul si amestecam.

Asezam ouale umplute pe un platou si tornam sosul langa. Ornam cu arpagic sau ceapa verde

Salau la tigaie in stil Toman

 

Ingrediente:

800 g file de salau

2 buc radacina de telina

1 legatura de marar proaspat

300 ml iaurt slab

1 lingurita ulei de masline

Sare, piper

Mod de preparare:

Fierbem cuburile de telina in apa cu sare dupa care le strecoram bine de tot.

Punem fileurile de peste intr-o tigaie cu foarte putin ulei si prajim ambele parti (2 minute pe ambele parti) si dam la o parte. In aceeasi tigaie punem cuburile de telina si le rumenim putin. Presaram cu marar si adaugam iaurtul.

Piept de curcan cu portocale

 

Ingrediente:

200 g piept de curcan

1 portocala

Cuisoare, nucsoara

1 lingura ulei de masline

Sare, piper

 

Mod de preparare:

 

Feliile de carne asezonam cu sare, piper si ulei de masline. Asezam intr-un vas de iena. Portocala taiem in doua, o jumatate taiem cubulete si punem peste carne, iar jumatatea cealalata vom stoarce. Stropim carnea cu sucul de portocale si asezonam cu nucsoara si cuisoare. Acoperim cu o alufolie si punem a cuptor pentru  40 minute, pana se va rumeni frumos.

 

Pui la punga cu cartofi dulci si ceapa

 

Timp de pregatire : 50 minute

 

Ingrediente:

800 g cartofi dulci taiat felii (2 bucati medii/ persoana)

3 cepe rosii

600 g piept de pui taiat fasii

1 lingura ulei de masline

Oregano proaspat

Sare, chili

 

Mod de preparare:

 

Amestecam ingredinetele curatate si taiate in prealabil si asezonam cu sare, chili si ulei si le punem in punga de copt.

Introducem in cuptor pentru 25-35 de minute.

 

Tiramisu cu zmeura in stil Toman

 

Ingrediente:

 

1 pliculet desert de ciocolata Toman

1 pliculet desert de vanilie Toman

1 pachet de biscuiti cu portocale Toman

1 mana de zmeura

 

Mod de preparare:

Se sfarama biscuitii si se pun intr-un pahar. Deasupra se pune un strat de zmeura, un strat de desert de ciocolata Toman si un strat de desert de  vanilie Toman. Se lasa la frigider peste noapte.

 

Se decoreaza cu zmeura proaspata.

 

 

Brownie de ciocolata cu inghetata

Timp de pregatire: 60 min

 

Ingrediente:

400 g faina de secara

Un varf de cutit de stevie

250 g ciocolata topita Toman (chocolate with crisp)

120 g praf de cacao

3 linguri ulei de masline

5 oua

250 ml iaurt de 0,1 grasime

2 linguri fulgi de ovaz

Scortisoara, nucsoara

1 lingurita praf de copt

4 cupe de inghetata fara zahar

Mod de preparare:

Amestecam ouale cu iaurtul si ciocolata topita. Adaugam praful de cacao, praful de copt si faina. Punem intr-o forma de copt si punem la cuptor la 140 grade C timp de 30 de minute.

Vom felia dupa ce se raceste.

Servim cu inghetata fara zahar

Pofta mare!

Toman Diet Romania

Strada Tipografilor 29 A, Sector 1, Bucharest

Tel: (+40) 740.090.689

office.romania@tomandiet.ro

www.tomandiet.ro

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0