Meghan Markle devine primul membru regal ce este luat in considerare la nominalizarile Premiilor Emmy

Meghan Markle devine primul membru regal ce este luat in considerare la nominalizarile Premiilor Emmy

Desi ducesa de Sussex si-a inceput indatoririle la curtea regala a Marii Britanii, se pare ca a lasat in urma si cateva lucruri in cariera de actrita.

Rolul lui Rachel Zane din cunoscutul serial american Suits o propulseaza pe Meghan in topul nominalizarilor la premiile Emmy de anul acesta. Categoria la care se presupune ca va fi propusa este cea de „cea mai buna actrita in rol secundar dintr-un serial drama”.

Nu vom sti daca ducesa va fi cu adevarat nominalizata decat in data de 12 iulie cand vor aparea oficial categoriile si nominalizarile pentru premiile Emmy de anul acesta. Nici Meghan, dar nici serialul in care a jucat nu au fost niciodata nominalizate la premiile Emmy.

Meghan Markle a jucat in 7 sezoane ale sezonului Suits, si, exact ca si in viata reala, rolul ei s-a incheiat cu o nunta ca in povesti alaturi de alesul inimii ei, Mike Ross.

Am vazut asta ca pe o schimbare. Sa lucrez sapte sezoane si sa ajung la participarea in 100 de episode pentru mine a fost ceva fantastic. Sunt mandra de ceea ce am realizat. Acum insa, este timpul sa fac echipa cu Harry„, a declarat ducesa atunci cand a anuntat retragerea din serialul Suits.

Premiile Emmy vor avea loc pe 17 septembrie.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0