Maradona este din nou bunic. Are o nepoată

Maradona este din nou bunic. Are o nepoată

Argentinianul Diego Maradona a anunţat, pe reţelele de socializare, că este din nou bunic. Fiica sa Dalma a născut o fetiţă care a primit numele Roma. “Vreau să îi urez bun venit nepoatei mele Roma! Încă nu te cunosc, dar îmi imaginez că eşti foarte frumoasă, ca mama ta”, a scris Maradona, ataşând o fotografie în care el apare ţinând-o pe Dalma în braţe, când aceasta era bebeluş.

Maradona are o relație distantă cu fiica după ce a lipsit de la nunta ei

Potrivit La Nacion, Maradona încă nu o cunoaşte pe micuţă şi nu a vorbit cu fiica sa de când a născut, în urmă cu câteva zile, dar i-a trimis cuplului Dalma – Andres Cardarelli un cadou: un urs mare de pluş şi ciocolată. Avocatul lui Maradona, Matias Morla, a declarat că fostul jucător are o relaţie distantă cu fiica sa. “Nu a sunat-o. Contactul dintre ei este întrerupt”, a explicat el.

Prin mesajul postat pe social media, Maradona ar încerca să se apropie din nou de fiica sa. Relaţia celor doi s-a înrăutăţit anul trecut, când Diego Maradona a rămas în Emiratele Arabe Unite, unde antrena Fujairah, în loc să meargă la nunta fiicei sale, la Buenos Aires.

Maradona mai are doi nepoţi, pe Benjamin, fiul Gianninei şi al lui Kun Aguero, şi pe Diego Matias, fiul lui Diego Jr şi al Nunziei Pennino.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0