Mădălina Brândușeșcu, manager de clinică la 26 de ani

Mădălina Brândușeșcu, manager de clinică la 26 de ani

Nu e ușor să conduci o afacere de succes abia ieșită de pe băncile facultății, dar Mădălina Brândușeșcu demonstrează că se poate. Este una dintre cele mai tinere femei de afaceri de succes de la noi. 
Tânăra antreprenoare de doar 26 de ani conduce Beauty Art Aesthetics, o clinică dedicată perfecțiunii fizice obținută prin împletirea perfectă între tehnologie, știință și artă. Misiunea ei este să aibă grijă de dorința pacientului și să îl asigure că este diagnosticat și tratat corect, la timp, cu profesionalism și respect.
Clinica este cartea ei de vizită, iar această afacere îmbină cu succes respectul pentru valorile umane, tehnologia avansată, dar și pasiunea pentru frumusețe. Ambițioasă și perseverență, Mădălina Brândușescu a fost ghidată de mama ei pe acest drum, și ea o femeie de afaceri puternică, ambițioasă, creativă, și mereu cu zâmbetul pe buze.
„În momentul în care iubești ceea ce faci nu ești nevoit să muncești nicio zi din viața ta. De aceea, eu consider că în fiecare dimineață clinica pe care o conduc, pasiunea pentru frumos și lucrurile minunate pe care doctorii noștri le realizează acolo îmi oferă cea mai puternică motivație”, povestea Mădălina Brândușescu.

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiatăla gala Health, Beauty &Lifestyle Awards, eveniment aflat la prima ediție și organizat de Flavia Covaciu și Oana Irimia. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și  la Gala Performanței și Excelenței.

„Am muncit mult și iată că am ajuns una dintre clinicile de estetică de top din România. Încrederea pacienților noștri, mulți dintre ei fiind persoane publice, ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. În fiecare an ne străduim să venim cu cele mai noi tehnologii existente pe piață. Avem paciente din toată țara și curând ne vom extinde și vom deschide alte clinici în mai multe orașe din România“, a declarat Mădălina Brândușescu, managerul Clinicii Beauty Art Aesthetics.

Printre persoanele publice care frecventează clinica se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0