Lora, detalii despre nunta cu Ionuț Ghenu pe care au tot amânat-o. „Nu trebuie neapărat să anunțăm. Să se trezească lumea că ne-am luat”

Lora, detalii despre nunta cu Ionuț Ghenu pe care au tot amânat-o. „Nu trebuie neapărat să anunțăm. Să se trezească lumea că ne-am luat”

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de mai mulți ani. Sunt fericiți împreună, însă până acum, aceștia nu au făcut pasul cel mare, deși în urltima vreme au tot vorbit despre nuntă. După ce au amânat momentul de mai multe ori, Lora spune că mi este exclus ca evenimentul să se desfășoare în secret. „Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa. V Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă”, a mărturisit Lora pentru Spynews.ro.

 

„Poate fi și varianta asta, nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adica dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta”, ne-a mai spus Lora.

Citeşte întreaga ştire: Lora, detalii despre nunta cu Ionuț Ghenu pe care au tot amânat-o. „Nu trebuie neapărat să anunțăm. Să se trezească lumea că ne-am luat”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0