Laurențiu Reghecampf îl descrie pe Gigi Becali în două cuvinte: „Este sincer”

Laurențiu Reghecampf îl descrie pe Gigi Becali în două cuvinte: „Este sincer”

Reghecampf ar vrea să colaboreze din nou cu patronul FCSB

Laurențiu Reghecampf, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori români, a declarat recent că ar fi dispus să colaboreze din nou cu Gigi Becali, patronul echipei FCSB. Antrenorul, în vârstă de 48 de ani, liber de contract în acest moment, a oferit detalii despre relația sa cu Becali și motivele pentru care îl consideră pe acesta un partener de încredere.

„Gigi Becali este sincer”

Întrebat despre perioada petrecută la FCSB și despre colaborarea sa cu Gigi Becali, Reghecampf a subliniat un aspect important al personalității patronului: sinceritatea. „Dintre patronii din SuperLiga, aș mai lucra cu Gigi Becali. De ce? Pentru că Gigi Becali este sincer. Nu face lucrurile pe la spate. Aș vrea să lucrez cu Gigi”, a declarat antrenorul pentru ProTV. Această sinceritate, spune Reghecampf, este un element esențial care a făcut colaborarea lor una fructuoasă și deschisă.

Provocările patronului

În ceea ce privește binecunoscuta implicare a lui Gigi Becali în deciziile tehnice și de echipă, Reghecampf a preferat să „dribleze” elegant întrebarea. Patronul FCSB este recunoscut pentru tendința sa de a se implica activ în stabilirea titularilor și în luarea deciziilor tactice, lucru care a creat, de-a lungul timpului, tensiuni între el și antrenorii echipei. Cu toate acestea, Reghecampf a evitat să comenteze direct acest aspect, lăsând să se înțeleagă că abilitatea de a gestiona această situație face parte din provocările jobului.

Transferurile FCSB din această vară

FCSB a realizat trei transferuri importante în această vară: David Kiki (30 de ani), Daniel Popa (28 de ani) și Marius Ștefănescu (25 de ani). Aceste achiziții sunt menite să întărească echipa pentru noul sezon, iar patronul Gigi Becali și-a exprimat încrederea în noii veniți.

Revenirea lui Malcom Edjouma

Unul dintre jucătorii care au revenit la FCSB este Malcom Edjouma (27 de ani), după un sezon de împrumut la Bari. Becali a dezvăluit o conversație interesantă între Edjouma și Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei: „A venit și Edjouma, care nu este un jucător de aruncat. De altfel, el a și avut o discuție cu Meme. I-a spus: ‘am căpătat experiență. Gata! Vreau să joc fotbal, vreau să fiu serios. În Italia am învățat ce trebuia să învăț. Vreau să fiu serios și să joc fotbal’”. Aceste cuvinte reflectă determinarea lui Edjouma de a se impune și de a contribui la succesul echipei.

Planurile de viitor ale lui Reghecampf

Deși liber de contract, Laurențiu Reghecampf nu exclude posibilitatea de a reveni în fotbalul românesc și de a colabora din nou cu FCSB. Relația sa cu Gigi Becali, bazată pe sinceritate și deschidere, rămâne un factor important în decizia sa. Pentru Reghecampf, reîntoarcerea la FCSB ar putea fi o nouă oportunitate de a demonstra abilitățile sale de antrenor și de a contribui la performanțele echipei.

Concluzie

Laurențiu Reghecampf și-a exprimat dorința de a colabora din nou cu Gigi Becali, subliniind sinceritatea patronului FCSB ca un aspect pozitiv și important. În ciuda provocărilor legate de imixtiunea patronului în deciziile tehnice, Reghecampf pare pregătit să facă față și să continue să aducă succes echipei. Rămâne de văzut dacă această colaborare se va concretiza în viitorul apropiat, spre bucuria fanilor FCSB.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0