Kanye West, căsătorie secretă la două luni după divorțul de Kim Kardashian

Kanye West, căsătorie secretă la două luni după divorțul de Kim Kardashian

Kanye West s-ar fi căsătorit în mare secret, la nici două luni după finalizarea divorțului de Kim Kardashian. Potrivit TMZ, rapperul, în vârstă de 45 de ani, s-a căsătorit cu australianca Bianca Censori, designer care a lucrat câțiva ani la Yeezy, lanțul vestimentar al lui Kanye în colaborare cu Adidas. Cei doi au avut o ceremonie restrânsă, dar căsnicia lor nu este legală, deoarece nu există un certificat de căsătorie pe numele lor. Kanye West, fotografiat cu o verighetă pe deget

Kanye West, fotografiat cu o verighetă pe deget

Kanye și Bianca au fost văzut recent la Waldorf Astoria, în Beverley Hills. Iar paparazzii l-au surprins pe rapper purtând verighetă. Bianca a trecut printr-o schimbare notabilă de look, după ce a renunțat la părul lung și brunet, care o făcea să semene cu fosta soție a rapperului.

La sfârșitul lui 2022, Kanye West a scos o piesă, intitulată “Censori Overload”, despre care se spune că este un tribut pentru Bianca.

Kanye West și Kim Kardashian au divorțat oficial în primăvara lui 2022. Kim a fost cea care a depus actele de divorț, în 2021, după un mariaj de șase ani și o relație de opt. Kim Kardashian a decis să divorțeze de rapper.

Kim Kardashian a decis să divorțeze de rapper

Cei doi au început relația în 2012 și s-au căsptorit, doi ani mai târziu, în Italia. Au împreună patru copii: două fete, North (8 ani) şi Chicago (4 ani) şi doi băieţi, Saint (6 ani) şi Psalm (2 ani).

„Îmi doresc foarte mult să divorţez. Cred că, dacă instanţa ne pune capăt căsătoriei, acest lucru îl va ajuta pe Kanye să accepte că relaţia noastră conjugală s-a încheiat şi să mergem mai departe.” – a transmis Kim Kardashian în mediul online, în urmă cu doi ani.

„Pur și simplu nu mai pot face asta!” Se pare că motivul separării dintre ei doi nu ar fi fost legat de infidelitate, așa cum s-a mai zvonit în presa mondenă. Cei doi s-au distanțat pur și simplu, iar relația nu a mai putut continua. „Pur și simplu nu mai pot face asta. De ce sunt încă blocată în locul ăsta? El pleacă și se mută într-un alt stat în fiecare an. Trebuie să rămân cu el pentru a ne crește copiii împreună. Este un tată grozav, s-a descurcat minunat până acum. Ar trebui să aibă o soție care îl sprijină și călătorește cu el. Eu nu pot face asta.” – a relatat Kim Kardashian, cu ochii în lacrimi, într-un episod al reality show-ului Keeping Up With the Kardashians, difuzat în vara lui 2021.

Sursa:Unica.ro

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0