Ioana Călin și Hofit Golan au fost premiate în cadrul galei I Success Awards – Venice Edition 2022

Ioana Călin și Hofit Golan au fost premiate în cadrul galei I Success Awards – Venice Edition 2022

I Success Awards a revenit în atenția publicului cu un nou concept: prima ediție a Charity Cocktail Gala a strălucit la începutul lunii septembrie 2022 într-o destinație unică din Europa! Evenimentul, creat de antreprenoarele românce Flavia Covaciu și Oana Irimia şi care reprezintă o altă abordare a succesului internațional, a reunit şi premiat într-o locație exclusivistă din Veneția, Ausonia Hungaria, personalități de seamă din Italia, influenceri recunoscuţi la nivel mondial, dar şi branduri româneşti puternice!

 

În cadrul galei I Success Awards-Venice Edition, Ioana Călin a primit premiul „Best Bridal Collection”.

Probabil că niciodată femeile nu stau atât de mult pe gânduri, ca atunci când trebuie să își aleagă… rochia de mireasă. Este lesne de înțeles de ce. În cea mai importantă zi din viața lor, miresele vor să arate cel mai bine, iar Ioana Călin le ajută să strălucească, la propriu. Creează rochii de mireasă, pentru care cuvintele de ordine sunt eleganța și extravaganța, iar odată cu ele croiește și povești frumoase!

Pentru Ioana, drumul în modă a început în 2009, atunci când a absolvit una dintre cele mai cunoscute școli de fashion din Italia – Accademia dell Lusso, din Roma. Au urmat numai reușite: și-a creat propriul brand, L’Atelier Ioana Călin, ulterior, a deschis primul ei salon de rochii de mireasă, în Satu Mare. Succesul a venit rapid: Am fost desemnată în 2015, pentru prima dată, Cel mai bun designer de rochii de mireasă din România, titlu pe care l-am primit apoi și în 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 și 2021”

Rochiile designer-ului român au ajuns și peste Ocean! În 2016, Ioana Călin și-a prezentat una dintre colecții în cadrul evenimentului-fenomen New York Fashion Week, apoi a revenit pe continent, unde a fost invitată la un alt regal în lumea modei – Milano Fashion Week. De altfel, în Italia a reușit să își deschidă și cel de-al doilea salon de rochii de mireasă, o altă reușită la care visa de mult timp. În cadrul galei I Success Awards-Venice Edition, Ioana Călin a primit premiul „Best Bridal Collection” by L’Atelier Ioana Călin

UNUL DINTRE CEI MAI IUBIȚI INFLUENCERI DE CĂLĂTORII, APARIȚIE RĂVĂȘITOARE LA EVENIMENT

Și Hofit Golan a fost invitată de onoare la eveniment. Cu o carieră în antreprenoriat și modelling, pasionată, de asemenea, de domeniul crypto, Hofit este astăzi un nume important și în mediul online, acolo unde a adunat peste 3 milioane de urmăritori, care îi admiră fotografiile făcute în cele mai spectaculoase locuri de pe pământ. Spectaculoasă a fost și prezența ei la evenimentul de la Veneția: mare iubitoare de fashion, Hofit Golan a furat privirile într-o rochie roșu-aprins.

 

​”Pot spune că sunt unul dintre primii influenceri de călătorii, și asta pentru că am început să fac acest lucru în urmă cu 20 de ani, cu mult înaintea conturilor de Instagram. Nu consider că mă identific neapărat cu termenul de influencer, însă cu siguranță călătoriile reprezintă pasiunea mea încă de când m-am născut. Astăzi, telefonul este biroul meu, iar vizitele pe care le fac în alte țări sunt pentru mine ca o poveste care merită spusă.”, le-a transmis Hofit Golan, de pe scenă, invitaților la eveniment. Numită în 2021 de către Forbes „Cel mai inspirațional influencer”, Hofit Golan își continuă ascensiunea și în 2022, primind premiul „Successful influencer”, la Gala Charity Cocktail.

 

POOYAN MOKHTARI, NOUA SENZAȚIE A INTERNETULUI, PREMIU SPECIAL LA GALĂ

Cu 6,5 milioane de urmăritori pe Instagram și alte milioane de vizualizări pe YouTube, Pooyan Mokhtari a fost unul dintre capetele de afiș ale Charity Cocktail Gala. De origine iraniană, Pooyan, cu o avere estimată la 10 milioane de lire sterline, a captat rapid atenția întregii lumii prin cântecele sale, dar și prin clipurile și pozele postate pe rețelele de socializare, acolo unde afișează un stil de viață extravagant. De când este în atenția publică, artistul a demonstrat că are și veleități de antreprenor, atunci când a fondat propriul brand de îmbrăcăminte, dar și propria companie de caviar: „Cu toții ar trebui să înțelegem că cel mai frumos cadou pe care ni-l putem face nouă înșine este acela de a ne oferi permisiunea să trăim fericiți!”, a declarat artistul la evenimentul marca I Success. Pentru că prima sa mare iubire rămâne muzica, Pooyan Mokhtari a fost recompensat în cadrul Charity Cocktail Gala  tocmai datorită carierei sale de solist vocal, cu premiul „Successful Artist”.

 

 I SUCCESS, UN CONCEPT ÎN PLINĂ EXPANSIUNE

I Success, conceptul global unic care a creat și Charity Cocktail Gala, este parte din proiectul SuperUniverse, lansat de cunoscutul om de afaceri Eduard Irimia. În prezent, I Success Awards reprezintă cel mai important eveniment de recunoaștere a meritelor din domenii diverse, care a reușit să adune o comunitate de oameni excepționali, care își pot împărtăși experiențele profesionale, într-un cadru de networking exclusivist. Conceptul a fost fondat în urmă cu un deceniu, cu scopul de a arăta că succesul reprezintă, de fapt, cea mai puternică motivație. Până acum, I Success a ajuns în puncte-cheie din Europa şi nu numai, precum Cannes, Veneţia, Monaco şi Dubai.

Pentru a fi la curent cu următoarele evenimente marca I Success vă invităm pe pagina oficială de Instagram a conceptului: https://www.instagram.com/isuccess_official/?hl=ro

LISTA COMPLETĂ A CÂȘTIGĂTORILOR PRIMEI EDIȚII CHARITY COCKTAIL GALA, MARCA I SUCCESS, O REGĂSIȚI ÎN RÂNDURILE URMĂTOARE:

 1. PARNIA AMANI, I-PARS – Outstanding Achievements In Developing Commercial and Institutional Relations Between Italy and the Middle East
 2. VATICAN MALL – Best Real Estate Project
 3. CASADOC – Technological Innovation in Building Renovation for Energy Efficiency and Seismic Safety.
 4. Mr. ALBERTO BARBERA – 14 Years of Mostra del Cinema di Venezia Successful Director
 5. Mr. PAOLO DE GRANDIS – Outstanding Achievements in Organizing Exhibition & Pavilion During Biennale d’Arte from 1995
 6. Mr. LORENZO LELLO CARVELLI – Successful International Film Producer & Writer
 7. Mr. ALVARO LONGORIA – Outstanding Achievements in Producing and Directing – Morena Films
 8. Mr. LIVIO HELFER – Luxury Brand Entrepreneur of the Year, Helfer Watches Switzerland
 9. Mrs. CONSTANȚA MANKE – Successful Entrepreneur, I Success Angel Investor and Partner
 10. LEBĂDA LUXURY RESORT & SPA – Best Danube Delta Luxury Resort
 11. Mr. TILL KRETZSCHMAR – Visionary Dream Maker
 12. Mr. MARIUS CRISTIAN PETER – Best Exclusive Italian Furniture Brand & Home Design – NOAM MOBILI DESIGN
 13. Mrs. TATIANA POPESCU – Successful Woman Entrepreneur – Quadra Casa
 14. Mrs. IOANA CĂLIN – Best Bridal Collection, L’Atelier Ioana Călin
 15. IXFI, Mr. CRISTIAN ANDREI – Crypto Exchange Market Leadership
 16. MR. ALVARO NUNEZ – Successful Entrepreneur
 17. Mrs ALIIA ROZA – Successful Activist for Women Empowerment
 18. BEYOND THE MAGAZINE – Best Lifestyle Magazine
 19. Mrs. HOFIT GOLAN – Successful Influencer
 20. Mr. POOYAN MOKHTARI – Successful Artist
 21. Mr. TIBERIU IOAN DOBRICĂ – Successful Artist

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0