Funcțiile telefonului care-l transformă în birou mobil

Funcțiile telefonului care-l transformă în birou mobil

Anul acesta se împlinesc 10 ani de când primul smartphone cu Android a fost lansat și și-a dovedit din plin eficacitatea. În ultimul deceniu, dispozit

Anul acesta se împlinesc 10 ani de când primul smartphone cu Android a fost lansat și și-a dovedit din plin eficacitatea. În ultimul deceniu, dispozitivul mobil a trecut de la un simplu telefon la un instrument multifuncțional pentru societatea modernă.

Rețelele de socializare, accesate cu ușurință

Dacă în 2008 aveam nevoie de un telefon pe care să stăm mai comod pe internet, de unul care să aibă câteva aplicații de chat și, eventual, de o cameră foto bună pe el, în prezent lista necesităților s-a mărit considerabil.Evoluția din acești 10 ani a însemnat o creștere a performanței și o scădere a prețului până în punctul în care putem vorbi de un cost corect aplicat tehnologiei. Asta se traduce prin Facebook, Instagram, aplicația de mail sau WhatsApp sunt încă acolo.

Aplicațiile din telefon care-l fac un birou mobil

Atunci când telefonul e folosit constant, trebuie avut în vedere cum îl utilizăm la capacitate maximă nu doar pentru procesarea fotografiilor. Dispozitivul poate fi un suport pentru scris texte și notat idei, pentru filmat și montat diverse clipuri, dar și pentru a ține o organizare a treburilor pe care le am de făcut. În fiecare dintre aceste cazuri avem nevoie de aplicații speciale, cum ar fi Evernote sau Google Docs pentru texte sau VSCOCam și Snapseed pentru poze.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0