Francisca, nuntă într-un cadru de basm

Francisca, nuntă într-un cadru de basm

Francisca s-a măritat cu luptătotul Bogdan Lăţescu, nunta fiind un eveniment discret, care a avut loc la Botoşani, weekendul trecut. Cântăreaţa şi soţul ei s-au cununat civil anul trecut, iar acum au vrut să meargă şi în faţa altarului. Peste 500 de invitaţi le-au fost alături mirilor în ziua în care solista a îmbrăcat rochia albă de mireasă.

Scaunele cu accente aurii

Nunta s-a ținut la Casa Lux, sala Ballroom, cel mai exclusivist local din zonă. Oamenii de acolo au schimbat inclusiv mese pentru cei doi miri, pentru că nu aveau loc pentru 15 persoane care să stea împreună.

Și ospătarii au avut mare grijă de invitați, pe care nu i-au lăsat cu paharele goale sau cu mâncarea rece. Decorul a fost unul de basm, sala fiind decorată cu multe flori albe.

„Casa Lux și Florăria  a făcut echipă cu Gardenia Botoșani, care ne-au adus peste un TIR de flori, în care s-au aflat multe aranjamente cu orhidee și trandafiri albi, florile mele preferate, de altfel. Am avut pretenția ca toate florile să fie naturale, inclusiv arcadele de la intrare, tavanul fiind și el îmbrăcat în flori.

Doar masa prezidiului a costat 2000 de euro. Scaunele au fost cu accente aurii, fruit barul a fost sculptat de David Elisei, candy-bar-ul asigurat de Cofetăria Delice Botoșani, care se știe că lucrează doar cu produse naturale. Cocktail barul Makaya a fost extrem de apreciat. Invitații au cerut coktail-uri cât mai colorate. Cred că s-au făcut peste 600 de băuturi, deci a fost de treabă”, a povestit mireasa.

Francisca, meniu de cinci stele la nunta cu Bogdan Lățescu

Preperatele din meniuri au fost de cea mai bună calitate. Petronela Ciubotariu, bucătarul șef de la Casa Lux a venit cu rețete personale, produsele fiind alese cu grijă de la producători locali. Clătite cu păstrăv de la aperitiv au făcut senzație, butterfish-ul și obrăjorii de vită cu sos brun fiind cele mai apreciate feluri de mâncare, care le-au răsfățat papilele gustative ale invitaților.

Scena a fost îmbrăcată în mochetă albă, iar mireasa a avut un buchet superb, plin de orhidee tot albe. „În 10 ani de activitate am învățat că orice client este un potențial prieten. Am  avut deosebita plăcere sā fim alături Francisca și Bogdan, în cea mai importantă zi din viața lor. A fost o zi în care creativitatea, bunul gust și rafinamentul au fost la cote maxime.

Frumoșii miri au ales gama deluxe gold, unde scaunele Washington si delicatețea florilor naturale fac diferența. Şi nu au dat greș. Totul a fost parcă desprins ditr-o poveste cu prinţi şi prințese. Echipa Gardenia le urează casă de piatră mirilor şi multă fericire!”, au notat organizatorii.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0