Dr. Călin Doboș, premiat la Health, Beauty &Lifestyle Awards

Dr. Călin Doboș, premiat la Health, Beauty &Lifestyle Awards

Dr. Călin Doboș este un nume în branșa chirurgilor esteticieni. Medicul plastician și-a trecut recent în palmares încă un premiu de excelență în medicina estetică pentru utilizarea impanturilor cu gaz, o inovație în materie de silicoane. Miercuri (29 mai) la Aristocrat Events Hall, celebrul chirurg a primit o nouă distincție în cadrul Health, Beauty &Lifestyle Awards, gală aflată la prima ediție. Evenimentul a fost organizat de Flavia Covaciu și Oana Irimia.

Dr. Călin Doboș a fost recompensat cu premiul pentru excelență în utilizarea implanturilor cu gaz, iar compania Polytech a luat premiul pentru inovație în implanturile mamare. Este vorba așa cum aminteaam mai sus de implantul cu gaz “B•LITE”.

. Compania Polytech – Premiul pentru inovație în implanturile mamare. Implantul cu gaz “B•LITE”

 

Dr. Călin Doboș, experiență de 15 ani în medicina estetică

Cartea de vizită a medicului plastician Călin Doboș este impresionantă. Esteticianul, cunoscut și apreciat de pacienți din lumea showbizului, deține o vastă experiență în domeniul chirurgiei estetice, acumulată în cei peste 15 ani de lucru în țară, dar și prin participarea la diferite congrese internaționale în aproape toate țările din Europa, pe continentul American, SUA, Canada și Asia. Specialistul a reușit să aducă la noi în țară cele mai eficiente tehnici de abordare a domeniului chirurgiei estetice. Stagiile de perfecționare în străinătate, pregătirea timpurie făcută încă de pe băncile facultății, dar și sutele de cazuri soluționate anual, reprezintă cartea de vizita a medicului estetician Călin Doboș.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0