Demi Moore își lansează cartea autobiografică

Demi Moore își lansează cartea autobiografică

Actriţa Demi Moore îşi va lansa autobiografia, cartea intitulată "Inside Out", pe data de 24 septembrie. Pentru lansare, actriţa a decis să colaboreze

Actriţa Demi Moore îşi va lansa autobiografia, cartea intitulată „Inside Out”, pe data de 24 septembrie. Pentru lansare, actriţa a decis să colaboreze cu editura americană HarperCollins, relatează Associated Press.

„Inside Out” vorbeşte deschis despre viaţa personală a lui Demi Moore, spun editorii. În volum sunt abordate traumele din copilăria actriţei, problemele legate de imaginea asupra propriului corp, relaţia tumultuoasă a lui Moore cu mama sa, cele trei căsnicii ale sale – printre care s-au numărat cele cu actorii Bruce Willis şi Ashton Kutcher – şi încercarea de a face faţă atât celebrităţii, cât şi vieţii de mamă.

Demi Moore și Ashton Kutcher au divorțat în 2013

Actriţa americană a semnat contractul de publicare al autobiografiei sale în 2010, pe vremea când era căsătorită cu Ashton Kutcher. În 2011, Moore a anunţat că mariajul său s-a încheiat, iar cei doi actori au divorţat doi ani mai târziu. Editura HarperCollins plănuia iniţial să publice cartea în 2012. Reprezentaţii nu au confirmat nici detaliile financiare ale contractului semnat de actriţă, despre care se vehicula că valorează milioane de dolari.

Cum a ajuns celebră Demi Moore

Demi Moore, în vârstă de 56 de ani, a ajuns cunoscută ca actriţă de televiziune, cu rolul din telenovela „General Hospital”. Ulterior, a jucat în producţii pentru cinema, unde a apărut în filme precum „St. Elmo’s Fire/ Libertinii”, „Ghost/ Fantoma mea iubită”, „A Few Good Men/ Oameni de onoare” sau „Indecent Proposal/Propunere indecentă”. Moore este o activistă pentru drepturile copiilor şi este co-fondatoarea organizaţiei non-profit Thorn, care are ca scop combaterea traficului de minori. Ultimul film al actriţei este „Corporate Animals”, o comedie horror lansată pe 29 ianuarie 2019 la Festivalul de Film Sundance.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0