De ziua lui, Florin Grigore (Etno) face un cadou de neuitat!

De ziua lui, Florin Grigore (Etno) face un cadou de neuitat!

De numele interpretului de muzică populară românească, Florin Grigore, se leagă o carieră muzicală îndelungată cât și proiecte memorabile alături de t

De numele interpretului de muzică populară românească, Florin Grigore, se leagă o carieră muzicală îndelungată cât și proiecte memorabile alături de trupa Etno. El a cântat în trupa care a cunoscut faima națională și internațională, formaţie care a trecut prin câteva schimbări: de la componența inițială (Silvia Stanciu, Simona Secrier şi Radu Ille) până la cea formată în vara anului 2007, când Florin Grigore, cunoscut solist de muzică populară, s-a alăturat proiectului.

Florin Grigore le mulțumește fanilor săi pentru că i-au fost alături în toți acești ani și lansează un nou album de muzică populară, chiar de ziua lui de naștere. Este un cadou special pe care îl face tuturor admiratorilor săi. „Am apucat vremuri bune” conține 16 piese de muzică populară strânse într-un album de colecție, care vine ca o încununare a celor peste 16 ani de experiență muzicală atât pe scenele din România, cât și în Europa. Melodiile marchează diferite etape ale artistului, au o încărcătură emoțională puternică, sunt personale, reflectă modestia și respectul lui, unele dintre ele fiind scrise chiar de Florin Grigore.

Totodată acest album vine ca un cadou de ziua artistului, dar este dedicat tuturor românilor care iubesc și simt românește, acum, în prag de Sfintele Sărbători ale Paștelui. Interpretul de muzică populară românească transmite emoțiile pure ale clipelor de fericire, dragoste și petrecere, dar evocă și dorul de casă, de părinți și de copii, bucuria din familie, patriotismul, uniunea, credința și nu în ultimul rând, speranța.

„Albumul ,Am apucat vremuri bune’, este un tribut al anilor care au trecut, ani frumoși din viața mea, ani în care am iubit și am trăit fiecare clipă”, declară Florin Grigore. „Această compilație poartă numele melodiei ‚Am apucat vremuri bune’, în care-mi amintesc cu drag vremea adolescenței când mă apucau zorile în vale, ani care nu se mai întorc, dar care vor ajunge negreșit la sufletul tuturor fanilor și iubitorilor de muzică populară. Ascultați, simțiți și trăiți fiecare piesă și nu uitați să vă bucurați de fiecare moment”.

Albumul este produs în colaborare cu casa de producție „Big Man România”, și va fi disponibil la toate punctele de distribuție și vânzare din țară, cât și în magazinele online sau pe pagina oficială a artistului, www.floringrigore.ro.

Prima melodie extrasă de pe album poate fi ascultată pe canalul de Youtube al artistului: https://youtu.be/G5-ny9CTZbc

Absolvent de teologie, Florin Grigore a devenit solist de muzică populară, avându-și rădăcinile la Obârșia, județul Olt. Acesta promovează muzica oltenească autentică încă din copilărie. Îi place foarte mult muzica din Teleorman, inspirat fiind de marii artiști ai muzicii populare Liviu Vasilică și Floarea Calotă.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0