De la America Express a aterizat… direct la dentist! Nelu Cortea este pacient iDentity Clinic

De la America Express a aterizat… direct la dentist! Nelu Cortea este pacient iDentity Clinic

După curse spectaculoase la sol, pe apă și în aer, câștigătorul America Express își face timp doar pentru el! Nelu Cortea, care și-a învins fricile pe Drumul Aurului, alături de Cătălin Bordea, a tăiat recent de pe listă o altă teamă veche: cea de… dentist! De la America Express a aterizat… direct la iDentity Clinic! Nelu Cortea a descoperit beneficiile stomatologiei moderne High-End®, prin intermediul conceptului iDentity Clinic ®️ . Specialiștii centrului stomatologic vă dezvăluie, în rândurile următoare, la ce procedură de ultimă generație a apelat actorul ca să își păstreze dantura naturală cât mai mult timp.

 

„Le mulțumesc pentru lipsa de durere!”

Ne pune mereu zâmbetul pe buze, dar acum actorul de stand up comedy este și el pregătit să râdă cu încredere! De la America Express a aterizat… direct la iDentity Clinic! Nelu Cortea a ajuns la clinica bucureșteană pentru controlul de rutină. Specialiștii i-au realizat un plan de tratament personalizat, după două etape esențiale: examinarea cavității orale și realizarea unei radiografii dentare digitale, direct în centrul de radiologie al clinicii.

„Atmosfera a fost foarte primitoare la iDentity Clinic, începând de la recepție, până la doamnele doctor, profesioniste în meseriile lor. Le mulțumesc pentru lipsa de durere din timpul tratamentelor!”, a declarat actorul.

Nelu Cortea a aflat că are nevoie un tratament din sfera endodonției, adică acea specialitate medicală care tratează afecțiunile pulpare din interiorul dintelui, mai corect spus, ale țesutului moale din interior, pentru a evita extracțiile și, prin urmare, pentru a prelungi durata de viață a dinților naturali. Nu este vorba despre o procedură de rutină, spun specialiștii, ea necesitând multă atenție și experiență medicală, dar implicând și utilizarea tehnologiilor de ultimă oră pentru rezolvarea celor mai complexe cazuri, care, în manieră clasică, nu ar putea fi soluționate.

 

Nelu Cortea, tratament cu cel mai modern microscop din stomatologie

Medicii iDentity i-au propus lui Nelu Cortea tratamente de canal, realizate sub microscop, o modalitate modernă și sigură de salvare a dinților, care crește cu 90% rata de succes a procedurii, scăzând, totodată, riscul de infecții post-operatorii, precum și disconfortul din timpul și de după intervenție.

 

„În clinica noastră toate tratamentele endodontice sunt efectuate de o echipă de medici supra-specializați în acest domeniu. Expertiza lor este potențată de faptul că folosim aparatură de ultimă generație pentru fiecare etapă a tratamentului. Dacă în trecut, intervențiile de acest tip erau efectuate în orb, astăzi, cu ajutorul microscopului care mărește imaginea de 20 de ori, medicul vede detalii care nu se pot observa cu ochiul liber.”

(Dr. Raluca Pascu, fondator clinici dentare)

Datorită microscopului folosit, cel mai bun existent pe piață la ora actuală, actorul a putut urmări pe un ecran inclusiv cum are loc intervenția, pas cu pas. Totul s-a realizat într-o singură ședință la stomatolog! Medicii au pregătit astfel terenul pentru următoarele programări ale lui Nelu Cortea: lucrarea finală va presupune montarea unor coroane dentare premium din ceramică presată, care promit un rezultat 1 la 1, ca design, cu dintele natural.

 

„Nu discutăm despre orice tip de coroane, ci despre o lucrare similară cu o mică operă de artă. Este realizată de către specialiști într-un timp mai lung, comparativ cu celelalte variante disponibile pe piață, și cu mult mai multă atenție pentru detalii. Culoarea zâmbetului va rămâne alegerea pacientului. Coroana de acest tip poate fi realizată în orice nuanță de alb dorită. Clienții își pot vizualiza zâmbetul, chiar înainte de a începe tratamentul, prin intermediul soft-ului Digital Smile Design de care beneficiem.”

(Dr. Raluca Pascu, fondator clinici dentare)

 

Ce cauzează deteriorarea pulpei dentare?

Inflamația pulpei dentare, care necesită astfel de tratamente, nu apare niciodată de la sine. Medicii spun că există doi factori principali. Cariile dentare  erodează pulpa dintelui, ele apărând, în timp, ca urmare a acumulării plăcii bacteriene și a tartrului.  În unele cazuri, pulpa dintelui poate fi  deteriorată de anumite traumatisme. Malocluzia, tratamentele endodontice efecutate defectuos sau bolile parodontale grave sunt și ele pe lista de cauze.

În general, există câteva semne care vă indică faptul că aveți nevoie de un tratament de canal. Dacă apare durere severă de dinți când mușcați sau mestecați, dacă sesizați o sensibilitate dentară la cald sau la rece, precum și colorații ale dintelui sau gingii umflate ar trebui să programați, cât mai repede, un control la medic!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA:

Artista Francisca a ales clinica iDentity pentru un tratament-vedetă: Albire dentară profesională

 

Descoperiţi și voi beneficiile stomatologiei digitale, fără durere, High-End®, dar accesibile, cu ajutorul echipei multidisciplinare de la iDentity Clinic ®️! Experţii vă aşteaptă la sediul din Băneasa, situat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, la numărul 17, în sectorul 1 al Capitalei sau la numărul de telefon: 0728.00.00.11

Pe site-ul oficial găsiți detalii suplimentare: https://identityclinic.ro/

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0