David Beckham a rămas fără permis de conducere

David Beckham a rămas fără permis de conducere

David Beckham a rămas pentru şase luni fără permis de conducere după ce a fost filmat folosind telefonul mobil în timp ce conducea, potrivit BBC. Fos

David Beckham a rămas pentru şase luni fără permis de conducere după ce a fost filmat folosind telefonul mobil în timp ce conducea, potrivit BBC.

Fostul căpitan al naţionalei Angliei, în vârstă de 44 de ani, şi-a recunoscut vina în acest incident, ce a avut loc în noiembrie anul trecut.El a fost filmat în trafic de către un martor în timp ce folosea telefonul mobil la volan. David Beckham a rămas, de asemenea, fără şase puncte pe permisul de conducere şi a primit o amendă de 750 de lire sterline.

David Beckham nu își mai amintește incidentul din trafic

Gerrard Tyrrell, avocatul său, a explicat pentru CNN: „Nu există scuze pentru ce s-a întâmplat, dar clientul meu nu își mai aduce aminte incidentul… A pledat vinovat și asta a fost”.

David Beckham a evoluat de-a lungul carierei pentru Manchester United, Preston North End, Real Madrid, LA Galaxy, AC Milan și PSG. A câștigat 19 trofee, cel mai important fiind cel al Ligii Campionilor, pe care l-a ridicat în 1999.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0