Cum se poate subția fața? Află de la specialiști cum poți avea ,,față de papușă”!

Cum se poate subția fața? Află de la specialiști cum poți avea ,,față de papușă”!

Orice femeie visează să fie frumoasă și delicată. De obicei, aceste vise sunt reduse la posesia unei figuri ideale,. Dacă nu ți-ai acordat atenție până acum, acesta este momentul în care trebuie să iei decizia de a pune mai mult preț pe tenul tău și de a înlătură pielea inestetică!

Te-ai trezit într-o zi, te-ai uitat în oglindă și ai constatat că ceea ce vezi nu îți este pe plac? Ai o față ovală sau rotundă și indiferent de pierderea în greutate pe care incerci să o faci prin diverse diete nu poți scăpa de volumul de la nivelul feței? Motivul este faptul că fața se transformă cu timpul, în urma factorilor dăunători la care o expunem în fiecare zi.

S-a descoperit tratamentul care te scapă de această problemă, care arată că ai slăbit câteva kilograme reconturându-ți trăsăturile și evidențiindu-ți linia mandibulară. Este vorba despre „Slimming face”, o procedură cunoscută în estetică drept una dintre cele mai eficiente metodede subţiere. Tratamentul  îți conferă un efect de ridicare a pomeţilor şi de micşorare a bărbiei. Un aspect de ,,papușă” cu adevărat, tipic asiaticelor, invidiate de tot mapamondul pentru tenul lor impecabil. Totuși, chiar și ele apelează la mici trucuri pentru a-și menține tenul tânăr și o piele ca de porțelan.

Despre metodele folosite în obținerea unui rezultat miraculos, dar și despre cât costă acest rezultat, am aflat detalii de la managerul clinicii Beauty Art Aesthetics, Mădălina Brîndușescu. ,,Procedura de Slimming Face este o procedură non-chirurgicală, minim invazivă, care are rolul de a remodela linia mandibulară, prin injectarea cu toxină botulinică în mușchiul maseter. În urma injectării, mușchiul maseter se relaxează, astfel că obținem un aspect al feței mai sculptat și mai alungit. Se folosește o cremă anestezică, iar procedura este extrem de rapidă – aproximativ 30 de minute. Pe parcursul acesteia, pacientul nu resimte niciun fel de durere sau disconfort. Această procedură se poate efectua în orice perioadă a anului. Rezultatele încep să se cunoască după 10-14 zile. Pentru conturarea feței, tehnicile sunt personalizate, prin urmare diferă mult de la un pacient la altul, în funcție de necesități și cerințe.”

O astfel de intervenție costă 550 de euro.

Ce trebuie să mai cunoașteți este faptul că pe lângă scopul estetic, injectarea toxinei botulinice în mușchiul maseter poate avea și alte beneficii medicale, precum:

–  tratarea bruxismului dentar (scrâșnitul dinților în timpul nopții/somnului)

– reducerea problemelor articulației temporo-mandibulare (pe fondul dezvoltării în exces a mușchiului maseter)

 

Ce spun vedetele despre Slimming face?

 

Maria Simion -,,Nemulţumită de ceea ce vedeam în poze şi la filmări, am vrut o corectare şi am obţinut-o în doar câteva minute cu ajutorul câtorva fire, care înlocuiesc cu succes liftingul clasic. Când vine vorba de tenul meu, apelez cu încredere la Clinica Beauty Art Aesthetics, pentru că tenul impune o mare atenție și o îngrijire deosebită.”

Cristina Spătar – ,,Mi-am făcut această intervenție pentru subțierea feței și înfrumusețarea ei.  Intervențiile estetice sunt la mare căutare pentru femeile care își doresc o schimbare, astfel este foarte important că ele să aleagă o clinică sigură, cum este Beauty Art Aesthetics. Am văzut atâtea vedete care au abordat această tehnică de înfrumusețare și am vrut să o încerc și eu.”

 

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență:

 

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și  la Gala Performanței și Excelenței iar anul acesta a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Pentru detalii, informații și programări:

Clinica Beauty Art Aesthetics

0722 296 007

office@beautyartaesthetics.ro

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0