Cum să îți faci ochii să pară mai mari cu ajutorul machiajului

Cum să îți faci ochii să pară mai mari cu ajutorul machiajului

Toate vrem să avem o privire pătrunzătoare și ochi mai mari, însă nu toate am avut norocul să ne naștem cu ei așa cum ne dorim. Totuși, datorită trucurilor de machiaj dezvăluite de către specialiștii din acest domeniu, putem oricând să avem ochii mai mari și mult mai bine conturați. Bineînțeles, trebuie să urmăm o serie de reguli pentru o privire intensă cu ajutorul machiajului. Iată care sunt acestea!

Folosește un fard perlat

Fardurile mate sunt printre cele mai adorate de către femei în ziua de azi. Ce-i drept, oferă un plus de mister privirii tale, însa dacă vrei să ai ochi mai mari, nu aceasta este soluția. Pentru o  privire intensă cu ajutorul machiajului puteți folosi un fard perlat.Atenție! Nu mat și nu sidefat, ci perlat.

Acela care are o textură catifelată și puțin pigment strălucitor. O să lumineze zona și o să îți scoată în evidență privirea, mai ales dacă alegi o culoare potrivită. Cele mai bune nuanțe când vine vorba de efectul de mărire al ochiului sunt cele neutre, dar și nuanțele pastelate.

Definește linia internă a ochiului cu un creion alb

Secretul nu constă doar în folosirea unui fard perlat. În crearea unui efect de mărire al ochiului intră mai multe trucuri. Prin urmare, după ce ai folosit un fard perlat, definește-ți linia internă a ochiului cu un creion alb. Așa cum știm, albul dă impresia de mărire, iar spre deosebire de creionul negru, acesta face ca privirea să fie mai strălucitoare și seducătoare.

Citește întreaga știre: https://www.viva.ro/lifestyle/cum-sa-iti-faci-ochii-sa-para-mai-mari-cu-ajutorul-machiajului-3074024

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0