Cum obții o consultație stomatologică gratuită

Cum obții o consultație stomatologică gratuită

Mai mult ca niciodată, anul 2020 a fost nu doar o provocare mai atipică, dar a reprezentat și un test de solidaritate și de bunătate umană. Nevoia de servicii stomatologice gratuite s-a făcut simțită, apărută în special din partea persoanelor defavorizate, care nu își permiteau un consult dentar din cauza constrângerilor bugetare. Venită în sprijinul acestor persoane și înființată în perioada pandemiei de către Oana Pandele, Asociația dentar-umanitară “Zâmbește cu mine” oferă servicii stomatologice primare gratuite, precum eliminarea de carii, extracții, chisturi și altele. Dintr-o dată, un control stomatologic parcă nu mai sună a lux sau nu mai este privit ca un vis nerealizabil.

Odată cu această dorință de a veni în ajutor, Asociația urmărește și încurajarea oamenilor de a se ajuta reciproc, organizând campanii privare pentru donarea de fonduri la care pot participa persoane și organizații, permițând astfel implicarea activă nu numai a firmelor, dar și a cetățenilor.

Consultaţia gratuită pentru persoanele defavorizate constituie o oportunitate de a efectua o investigaţie deplină a cavităţii bucale, de a afla despre opţiunile de soluţionare a problemelor, de a primi planul de tratament dar şi un şir de recomandări în îngrijirea danturii.

La prima consultaţie, medicul elaborează planul complet de tratament pentru restabilirea sănătăţii cavităţii voastre bucale. La necesitate, pentru corecţia ei sunt antrenaţi specialişti din domenii adiacente.

Cine se califică pentru o consultație stomatologică gratuită:

  • copiii orfani beneficiază de un tratament 100% gratuit
  • persoanele fără venituri pot dona 10 lei asociației și vor beneficia de tot tratamentul gratuit;
  • persoanele cu venituri cuprinse între 0-500 lei donează 25% din prețul tratamentului și beneficiază de 75% gratuit;
  • persoanele cu venituri între 500-1000 lei donează 50% din prețul tratamentului și beneficiază de 50% gratuit.

Îndeplinind următoarele criterii, puteți beneficia de servicii stomatologice gratuite în cadrul asociației „Zâmbește cu mine”:

  • sunteți cetățean român;
  • aveți o adeverință de la Administrația Financiară, care să ateste veniturile lunare;
  • sunați pentru o programare la numărul de telefon 0722.187.200;
  • împreună cu adeverința și o copie după cartea de identitate vă prezentați la sediul Asociației dentar-umanitare „Zâmbește cu mine”, când sunteți programat.

Donează un zâmbet! Implică-te!

Donațiile se pot face în contul: RO48BTRLRONCSOC575646601 și astfel împreună cu medicii voluntari putem să aducem zâmbete pe chipurile oamenilor.

Află mai multe: https://www.facebook.com/Asociatia-Zambeste-cu-mine-103914525047445

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0