Cum își menține Francisca tenul tânăr

Cum își menține Francisca tenul tânăr

Piele de bebeluș și ten luminat. Asta a obținut Francisca după ce a apelat la tratamentul Dermapen, procedură cosmetică ce se poate face la salonul

Piele de bebeluș și ten luminat. Asta a obținut Francisca după ce a apelat la tratamentul Dermapen, procedură cosmetică ce se poate face la salonul The Lash Lounge. Artista le-a mărturisit fanilor secretul cu care își menține tânăr tenul.
Francisca a aplicat după tratament crema de protecție solară cu factor ridicat, care calmează, vindecă și protejează pielea. Multe femei își fac griji legate de felul în care vor arăta după procedură, dar se pare că nu sunt motive de teamă. Majoritatea doamnelor se pot confrunta cu o roșeață ușoară și posibil umflături similar cu ceea ce poate să apară după o arsură solară.
„Soarele produce riduri, de aceea este important să aplicați cremă cu factor de protecție 50+ sau poate fond de ten care să conțină protecție solară”, a povestit Francisca. 

Ce riscuri are Dermapen

Specialilștii spun că disconfortul produs de Dermapen poate dura 24-48 de ore. La câteva zile până la câteva săptămâni se observă un aspect mai luminos, mai strălucitor și mai radiant, dar efectele complete ale tratamentului (care constă într-un număr de 4-6-8 ședințe) apar la sfârșitul sesiunii de tratament.
„Deoarece procedura se efectuează în condiții clinice, probabilitatea apariției unei infecții este extrem de scăzută. Tratamentul cu ace fine poate fi repetat în condiții de siguranță la fiecare 4-6 săptămâni până când veți obține rezultatele dorit”, a declarat Miruna Vasile, manager The Lash Lounge, loc unde se poate face acest tratament.
Pentru inducerea schimbării rețelei de colagen, specialiștii recomandă să începeți cu 3 tratamente, dar cu un timp de separare de cel puțin 4 până la 6 săptămâni între tratamente. Pentru reducerea cicatricilor se recomandă în medie 3 până la 6 tratamente.
Numărul de tratamente necesare va depinde atât de modul în care fiecare persoană răspunde terapiei, cât și de amploarea leziunilor de la început.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0