Cum corectăm asimetriile de la nivelul buzelor

Cum corectăm asimetriile de la nivelul buzelor

“Cred cu tărie ca unul dintre punctele forte ale clinicii Beauty Art Aesthetics este zâmbetul fiecărui client care iese pe uşa noastră. Acest lucru nu doar că ne ajută, dar ne face și cea mai bună reclamă. Nu mai spun de echipa extraordinar de bine pregătită care se ridică la cele mai înalte standarde.”

– Mădălina Brânduşescu, manager Beauty Art Aesthetics-

 

Este de ajuns să ne privim în oglindă ca să sesizăm că avem asimetrii. Unele mai accentuate, altele mai puţin vizibile. Ele pot apărea la nivelul sprâncenelor, la nivelul ochilor, la nivelul nasului sau… la nivelul buzelor. Nu este o tragedie, căci nu suntem făcuţi să fim perfecţi. Dacă totuşi una dintre acestea ne deranjează şi chiar ne afectează viaţa de zi cu zi, ar fi bine să o corectăm.

Experţii de la Beauty Art Aesthetics, o clinică dedicată transformărilor fizice,  vă dezvăluie cum puteţi scăpa simplu de una dintre cele mai comune asimetrii: cea a buzelor! Intervenţia este una nechirurgicală, deci cu timp scurt de vindecare şi cu rezultate spectaculoase!

 

DE CE AVEM BUZE ASIMETRICE

Ca să ştim cum putem rezolva problema, trebuie să înţelegem cum a apărut ea! Asimetriile de la nivelul buzelor pot avea mai multe cauze. Vârsta este una dintre cele mai frecvente. Se ştie că odată cu trecerea anilor, buzele încep să îşi piardă din volum, iar asta poate duce la deformarea lor. Nu este mai puţin adevărat că unele persoane s-au născut cu buze inegale şi neuniforme. Accidentele, dar şi anumite ticuri, precum fumatul, pot deforma şi ele buzele. De asemenea, tehnicile de injectare nereuşite pot duce la un astfel de rezultat.

Tocmai de aceea, un control iniţial nu este doar esenţial, ci şi obligatoriu, pentru ca specialistul să identifice cauza reală a problemei. De multe ori, asimetria buzelor poate fi dată de muşchii de la nivelul chipului care se contractă în exces. În acest caz, va fi nevoie şi despre injectări punctuale cu botox, pentru a relaxa muşchii respectivi.

Cert este că asimetria buzelor poate influenţa armonia întregului chip, iar atunci când nu ne mai simţim bine în propria piele, trebuie să acţionăm!

 

BUZE PERFECTE, ÎN NICI JUMĂTATE DE ORĂ!

Soluţia cea mai simplă pe care ne-o propun specialiştii Beauty Art Aesthetics se bazează pe acidul hialuronic, o substanţă-minune folosită în industria beauty de mulţi ani: ”Acidul hialuronic este o substanță care se împacă excelent cu corpul nostru, pentru că se regăseşte deja în organism, de aceea şi efectele sale sunt imediate.” – Mădălina Brânduşescu, manager Beauty Art Aesthetics

Pe lângă corectarea formei, acidul poate ridica liniile de la colţurile gurii, poate adăuga un plus de volum buzelor, dar poate crea şi un contur natural. La nivelul întregului chip, beneficiile sunt şi mai mari: o intervenţie non-invazivă precum aceasta poate face pacientele să pară mai tinere!

Experţii Beauty Art Aesthetics promit rezultate naturale: printr-o procedură care nu durează mai mult de 20 de minute, se va injecta la nivelul buzelor, fix în locurile esenţiale, acidul hialuronic. Ca să uitaţi de durere, specialiştii vă vor aplica o cremă anestezică, deci intervenţia este nu doar sigură, ci şi lipsită de orice disconfort.

Pentru că vorbim despre o substanţă care se resoarbe după o vreme, va trebui să reveniţi la cabinetul specialiştilor, pentru retuş. Efectele le veţi observa după câteva zile, iar rezultatul va dura până la opt luni: „Există persoane ale căror corp absoarbe destul de repede acidul hialuronic injectat, astfel că în primul an este posibil să fie nevoie de mai multe ședințe. Însă odată ce trupul nostru se obișnuiește cu noua schimbare, va fi din ce în ce mai ușor să reglezi substanța, inclusiv la o cantitate mai mică.” – Mădălina Brânduşescu, manager Beauty Art Aesthetics

În funcţie de problemă, specialiştii vor alege tehnica de injectare potrivită, pentru a obţine cele mai bune rezultate!

Intervenţiile la nivelul buzelor reprezintă mai mult decât o adăugare de volum! Pot fi un sprijin psihic pentru pacientele care şi-au pierdut încrederea în ele, din cauza unei probleme de ordin estetic. Specialiştii de la Beauty Art Aesthetics vă stau la dispoziţie, dacă simţiţi că a venit vremea schimbării!

Premiată în nenumărate rânduri, clinica Beauty Art Aesthetics a adăugat încă o distincție pe listă! În cadrul Galei I Success Awards, care a avut loc la Veneția, în septembrie 2021, managerul clinicii, Mădălina Brândușescu a primit premiul pentru „Realizări remarcabile în domeniul medicinei estetice”.
Găsiţi Beauty Art Aesthetics la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: office@beautyartaesthetics.ro

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0