Conturarea chipului cu grăsime proprie. Descoperiți secretele intervenției lipofilling!

Conturarea chipului cu grăsime proprie. Descoperiți secretele intervenției lipofilling!

Odată cu trecerea timpului, chipul nostru nu capătă doar riduri, ci își pierde și din volum, un aspect care poate adăuga ani vârstei noastre reale. Din fericire, esteticienii au la îndemână proceduri prin care ne pot reda tinerețea, simplu și rapid!

Una dintre cele mai populare tehnici de rejuvenare facială se numește „lipofilling” și implică o restabilire a volumului feței cu ajutorul grăsimii proprii. Doctorul Alin Bortolini, medic specialist în chirurgie plastică și estetică și, totodată, fondatorul clinicii de frumusețe integrată, Be Perfect, vă dezvăluie secretele procedurii, care este folosită de ani întregi și pentru alte zone ale corpului.

 

INDICAȚIILE PROCEDURII DE LIPOFILLING

Perfecționată încă de la începutul anilor ’90, procedura de lipofilling a devenit una dintre cele mai îndrăgite din domeniul chirurgiei estetice, întrucât este sigură și fără efecte adverse. De ce? Pentru că presupune recoltarea grăsimii din zone în care aceasta este în exces și injectarea ei în alte zone, care au nevoie de remediere. Pe lângă efectul natural pe care îl asigură, nu există risc de respingere din partea organismului.

Procedura, care se va efectua într-o singură sesiune, este extrem de utilă în tratarea semnelor îmbătrânirii. Injecțiile cu grăsime sunt ideale pentru diminuarea ridurilor, umplerea obrajilor și pentru a reda echilibrul facial: „Utilizand microcanulele de injectare se poate transplanta grasime în regiunea șanțurilor nazogeniene, a cearcănelor, bărbiei (mentonului) sau în regiunea pomeților, pentru a conferi tenului un aspect mai tonic și mai tineresc.” – dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect

Indicațiile lipofilling-ului merg chiar mai departe: procedura este folosită și pentru reîntinerirea mâinilor, mărirea sânilor, a feselor sau a buzelor.

 

EXTRACȚIA GRĂSIMII ȘI INJECTAREA EI

Detaliile intervenției le veți primi la un prim consult, atunci când veți discuta cu medicul Alin Bortolini despre toate dilemele legate de procedură. Este și momentul în care specialistul în frumusețe va afla despre istoricul vostru medical și despre starea actuală de sănătate și vă va face recomandări de analize.

Dacă sunteți candidatul ideal, înseamnă că ați ajuns cu un pas mai aproape de trasformarea mult așteptată: extracția grăsimii poate fi efectuată în orice parte a corpului care are destule depozite de acest fel. În general, sunt preferate abdomenul și coapsele. Printr-o mică incizie, se aspiră cantitatea necesară.

Grăsimea extrasă se centrifughează, se purifică și se injectează cu ajutorul unor tehnici și canule speciale la nivelul feței. Important de menționat este că pe chip nu vor rămâne semne.dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect

Prelucrarea grăsimii este un pas esențial: astfel cantitatea va fi mai ușor de inserat în zonele cu probleme. Ea va fi distribuită uniform și va fi înconjurată de țesut sănătos. Întreaga procedură se efectuează sub efectul anesteziei locale, pentru ca disconfortul să fie minim.

De obicei, se practică o supra umplere a zonelor respective, în cazul în care pacientul agreează, știut fiind că 30-50% din grăsimea transplantată se va resorbi în timp de cateva luni. Altă variantă este de a repeta procedura dupa 6 luni pentru a obține un rezultat cât mai apropiat de cel dorit.dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect

În funcție de mărimea suprafețelor tratate, procedura se poate întinde pe o întreagă oră.

 

RECUPERAREA DUPĂ PROCEDURĂ

Procedura nu presupune internare în clinică, pe scurt, puteți merge acasă fix în ziua intervenției. După lipofilling este absolut firesc să observați un edem în zonele unde s-a făcut injectarea, însă el va dispărea în maximum o săptămână.

„În primele zile după operație, trebuie urmat un tratament analgezic și antibiotic timp de 5-7 zile. Trebuie, de asemenea, să veniti la control- la început la 2-3 zile până la 2 săptămâni, ulterior la 3, 6, 12 luni.dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect

Activitățile firești le puteți reîncepe la o săptămână distanță de la procedură.

 

Participant activ la stagii internaționale de pregătire în domeniul chirurgiei estetice, doctorul Alin Bortolini este la curent cu cele mai noi proceduri din domeniul frumuseții.

Dacă pielea dumneavoastră are nevoie de ajutor, vă invităm la o vizită în clinica Be Perfect, unde găsiți o gamă largă de proceduri care vă vor ajuta să țineți timpul în loc. Ca să va familiarizați cu tot ce înseamnă schimbări estetice, doctorul Alin Bortolini a lansat un canal de YouTube unic în România, unde puteți vedea cum decurg cele mai în vogă proceduri estetice, pas cu pas: https://www.youtube.com/c/BePerfectbyDrBortolini

La finalul lui 2021, medicul Alin Bortolini a fost premiat pentru realizările sale din domeniul Esteticii, în cadrul Galei I Success Awards Bucharest Edition, eveniment organizat în decembrie 2021.

Pentru contact, aveți la dispoziție numărul de telefon Be Perfect: 0767 373 328,  adresa de mail: drbortolini@beperfect.ro, dar şi site-ul oficial: https://beperfect.ro/

Pe doctorul Alin Bortolini îl găsiţi pe Facebook şi pe Instagram!

https://www.facebook.com/bortolini.alin

https://www.instagram.com/dr.bortolini

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0