Cine este vedeta care adoră sporturile extreme?

Cine este vedeta care adoră sporturile extreme?

Mereu ți-ai dorit să încerci un sport extrem? Acum este momentul! Este momentul să înveți să te răsfeți și cu experiențe a căror amintire durează infinit!

Farmecul acestor sporturi nu stă în competiție, ci în activitatea în sine și, mai ales, în oamenii care le practică.

Frumoasa Sayra este pasionată de sporturi cu adevărat extreme. Pe langă pasiunea pentru muzică și design vestimentar, este o împătimită a motociclismului.

 

Află despre sportul pe care vrea să-l practice vedeta!

Știm că motociclismul nu este pentru oricine, indiferent că se întâmplă pe circuit sau pe stradă. Pentru a fi în stare să practici motociclismul, trebuie să fii pregătit atât fizic, cât și mental. Curajul și responsabilitatea sunt solicitate la maxim.

Sayra ne-a dezvăluit ce înseamnă acest sport pentru ea: ,, Pentru mine e legat de dorința de libertate, de a explora noi locuri, de a cunoaște noi oameni, dar consider că implică și o mare doză de responsabilitate. Sunt multe momente în care cunoști fericirea – pe motor uiți de orice problemă, ieși din rutina de zi cu zi și întâlnești ceva nou la fiecare metru și în fiecare secundă. Pentru mine, este un mod de a-mi dovedi identitatea, și de a-mi intregi personalitatea!”, a declarat aceasta.

Sayra nu se oprește aici. Deși este tânără, aceasta ne-a recunoscut că și-ar dori să devină atat de buna încat sa poată să participe în viitor la o competiție. Se intitulează ,,Neînfricata”, este ambițioasă, curajoasă, și acceptă cele mai îndrăznețe provocări. Iubitul i-a lansat o provocare plină de adrenalină: scufandări în insula D’elba Portofferaio din Italia unde aceasta a crescut.

Sayra ne declară că este o iubitoare a planetei și că este recunoscătoare pentru tot ceea ce o înconjoară: „Este una dintre cele mai frumoase surprize pe care mi le-ar fi putut face vreodată iubitul meu! Iubesc planeta, iubesc natura și iubesc splendoarea ei! Mă simt conectată profund de mare pentru că este locul lângă care am crescut și m-am născut!”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0