Cel mai mare designer român face valuri în lumea milionarilor

Cel mai mare designer român face valuri în lumea milionarilor

Cel mai mare designer român, Onur Osman, are si cel mai mare număr de urmăritori, depășind anul acesta 7 milioane de fani internaționali. Viitorul este social-media de peste un deceniu, iar cei mai mari lei ai industriei beauty sunt apariții spectaculoase pe rețelele de socializare. Cei mai mari designeri ai lumii se adresează astăzi generațiilor noi și vechi prin conturi de social-media cu milioane de urmăritori. Designerii de la noi nu au un public atât de extins, pentru că sunt fenomene locale, fără relevanță în industria mare de fashion. Una dintre excepțiile notabile este creatorul Onur Osman.

Creatorul de modă a devenit cea mai cunoscută personalitate din România la nivel internațional, cu un public uriaș, format în principal din tineri din Generația Z.

Onur Osman și lumea petrecerilor de nișă

Omul de afaceri și designerul Onur Osman organizează de mulți ani cele mai spectaculoase petreceri private din marile orașe europene, evenimente destinate celebrităților și milionarilor. Multe personalități încearcă să obțină invitații la evenimentele semnate Onur Osman, însă participanții sunt foarte strict selecționați la fiecare eveniment în parte.

În Zürich, Bologna sau Veneția designerul închiriază un palat de lux în fiecare an, unde au loc celebs private party-urile celor mai glam personalități ale prezentului.

La masă cu cei mai bogați oameni

Deși Onur Osman este mai puțin cunoscut în România, la nivel internațional designerul este recunoscut pe stradă de fani, are prieteni din vedetele cool ale momentului și stă la masă cu mulți dintre cei mai bogați oameni ai lumii.

Aceasta este o recunoaștere a muncii enorme depuse de creatorul de modă, dar și un motiv de mândrie pentru cei care se uită la succesul internațional al lui Onur Osman, de acasă. Deși are un succes internațional uimitor, designerul rămâne un om prietenos, cald și binevoitor.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0